SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yeni Sezonu İple Çekiyorum"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:30:08
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un geçtiğimiz sezon devre arasında kadrosuna kattığı defans oyuncusu Sadık Çiftpınar, yeni sezonu iple çektiğini ifade etti. 

Geçtiğimiz sezonun devre arasında teknik direktör Feyyaz Uçar'ın kadroda görmek istediği Sadık Çiftpınar, yaşadığı talihsiz sakatlık sonrası uzun süre takımının formasını giyememişti. Yeni sezonu iple çektiğini kaydeden genç oyuncu, yeni sezon hazırlıklarına memleketi Adana'da başladı. 

Galatasaray alt yapısından yetişen ve Sebat Proje Trabzon Akçaabat takımında profesyonelliğe geçen ve U-21 liginde 21 kez milli takım forması giyen Yeni Malatyaspor’un başarı sağ kanat oyuncusu Sadık Çiftpınar, iyileşme sürecini tamamladı. ‘Sporcu fıtığı ve pubisten başarılı bir ameliyat geçiren’ başarılı sağ kanat oyuncusu doktor kontrolünde idmanlarına memleketi Adana’da başladı. Kendi hazırladığı idman programını uygulayan Sadık, yeni sezona bomba gibi hazırlanıyor. 

-Yeni sezona hazırlanıyor-

İdman programını eksiksiz olarak uygulayan Çiftpınar, gelecek sezon çalışmalarına erken başlaması ile de herkesten takdir toplamaya devam ediyor. 1.Etap Kamp Çalışmalarını beklemeyen sağ kanat oyuncusu tek başına çalışmalarına devam ediyor. Geçen sezonun ikinci yarısında sarı kırmızılı formayla 7 maça çıkan Çiftpınar, 1461 Trabzonspor maçında 56 dakika oyunda kalarak yerini Koray Şanlı’ya bırakmıştı. Yeni sezona iddialı şekilde girmek isteyen genç yetenek, sarı kırmızılı taraftarlara mesaj yolladı.

"Yeni Malatyaspor hak ettiği yerde olacak"

Sadık, yeni sezona en iyi şekilde hazırlandığını kaydederek, "Geçen sezon şanssız bir sakatlık geçirdim. Sporcu fıtığı ve Pubisten başarılı bir ameliyat geçirdim. İyileşme sürecim uzun sürdü. Takımımın Şampiyonluğunda sahadan uzak kaldım. Fakat çok şükür iyileştim. 3 ay 27 gün oldu sahalardan uzak kalmam. İnşallah bir daha bu kadar uzak kalmam. Yeni sezonda, yeni bir ligde, Şanlı Malatyaspor formasına daha güçlü ve daha faydalı bir şekilde giyip hizmet edeceğim Allah nasip ederse. Taraftarlarımız şüphe etmesin. Yeni Malatyaspor’umuz hak ettiği yerde olacaktır” dedi. 

"Çok şükür sağlığıma kavuştum"

Bir sporcunun en kötü anının ‘mesleğinden ayrı kalmak’ zorunda olduğunu hatırlatan Çiftpınar, “Emin olunki bir sporcunun en kötü anı, sakatlanmasıdır. Bu sakatlığının ardından uzun süre mesleğini yürütememesi daha da kötü bir durum. Allah kimseye vermesin. Futboldan uzak kaldığım anlar kendimi çok kötü hissediyorum. Bu sene 4 aya yakın bir süre uzak kaldım. Çıldırmamak elde değil. Ama çok şükür sağlığıma kavuştum. Yeni sezon, lig ve umutlar. Yeni heyecan. İple çekiyorum ligin başlamasını “ diye konuştu. 

Yeni Malatyaspor’un hedefinin Şampiyonluk olacağından şüphesi olmadığını belirten Çiftpınar, “Geçen sezon Yeni Malatyaspor forması giydiğimde sarı kırmızılı takımın bir hedefi vardı. Geçmiş yılları sorduğumda da hep hedefleri Şampiyonluk olan bir takımmış. Ben, eminim bu sezonda takımımızın hedefi Şampiyonluk olacaktır. O yüzden çalışmalara erken başladım ki, hedefimizde zorluk yaşamayalım” ifadelerini kullandı. 

Yeni Malatyaspor’un formasını giyen genç yetenek Sadık Çiftpınar’ın, sarı kırmızılı takımla 31 Mayıs 2017 tarihine kadar sözleşmesi bulunuyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız