SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Sezonun İlk Raftingcileri

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Darende ilçesinde 2008 yılı turizm sezonu açıldı.

Turizm işletmecisi Celalettin Ateş ve beraberindeki konuklar, sezonun ilk rafting seferini yaparak, Darende'de turizm sezonunu açmış oldular. Ateş, "Yapılan son çalışmalarla beraber turistik belde olma yönünde epeyce mesafe kaydedilen ilçede, Günpınar Şelalesi, Somuncu Baba ve çevresi, Tohma Kanyonu turizm açısından Darende'yi cazibe merkezi haline getirmiş durumda. Bu nadide mekanlarda, piknik yapacağı gibi Tohma ırmağında rafting, kayalıklarda dağcılık, vadi boyunca trekking, yapılmaktadır" dedi.

Sivas'tan Darende ilçesine gelen Ceyda Yılmaz ile Okan Ersin de ilçede gördükleri muhteşem manzaralar karşısında büyülendiklerini kaydederek, şunları söylediler:

"Sivas'ta bizlere Darende'den bahsettiklerinde herkesin bildiği gibi mesirelerin varlığı aklımıza gelirdi. Ancak gelip gördük ki durum hiçte öyle değilmiş. Burası adeta bir turizm cennetiymiş, rafting yapmak için binlerce kilometre yol katetmeye, yüzmek için dağcılık yapmak için uzak yerlere gitmeye hiç gerek yoktur. Her şey Darende'de var. Özellikle konaklama açısından alt yapının olması burasını daha da önemli hale getiriyor. Hele heyecan isteyen herkesi rafting yapmaya Darende'ye gelmelerini tavsiye ediyoruz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız