SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni SGK Müdürü Görevde

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:23:04
Yeni SGK Müdürü Görevde
A- A+ PAYLAŞ
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Malatya İl Müdürlüğü'ne atanan Mustafa Yılmaz göreve başladı. 
 
Malatya'da uzun süre görev yapan ve Bağ-Kur İl Müdürlüğü yaparken SGK'nın yapılanmasında SGK Malatya Müdürü olan Metin Sümer'in SGK Edirne İl Müdürlüğü'ne tayin edilmesiyle boşalan Malatya İl Müdürlüğüne ise, SGK İstanbul İl Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Mustafa Yılmaz atanmıştı.SGK Malatya İl Müdürlüğü'ne atanan Mustafa Yılmaz, Kocaeli ve İstanbul'da görev yaptığını hatırlatıp,"temel hedefimiz vatandaşa hızlı ve güler yüzlü hizmet vermektir" dedi. 
 
Genel Sağlık Sigortası (GSS) hakkında görüşlerini aldığımız Yılmaz, şunları söyledi: 
 
"GSS herkesi kapsar hale geldi. Sosyal güvenlik kapsamında olmayan herkes otomotik olarak GSS kapsamına alındı. Sosyal güvencesi olmayanlar Sosyal Yardımlaşmave Dayanışma Vakfı'na giderek gelir testi yaptırmaları gerekiyor. Yaptırmazlarsa, prim ödemek zorunda kalacaklar.Yeşil kartlılar, vize süreleri bitenler de gelir testi yaptırmaları gerekiyor. Asgari ücretin 3'te1'inden az geliri olanlar yeşil kartlı olup, devlet ve kamu hastanelerinden faydalanmaya devam edecekler. Onun haricindekiler ise prim ödeyerek, kendileri ve bakmakla yükümlü olduğu kişiler sağlık yardımından yararlanacaklar."
 
"HOŞGELDİNİZ" ZİYARETİ..
Bu arada Memur Sen Malatya yöneticileri, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Malatya İl Müdürlüğü'ne atanan Mustafa Yılmaz'a 'hayırlı olsun' ziyareti gerçekleştirldi. Ziyarette Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim- Bir-Sen Şube Başkanı Kerem Yıldırım,Büro-Memur-Sen Şube Başkanı Rasim Bulut,Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Hanifi Acar,Enerji-Bir-Sen Şube Başkanı Ahmet Aycı,Birlik- Haber-Sen Şube Başkanı Çetin Örnek,Sağlık-Sen Şube Başkanı Mehmet Bingöl,Kültür-Memur-Sen Şube Başkanı Muzaffer Kaçmaz hazır bulundular.
 
SGK İstanbul İl Müdür Yardımcısı olarak görev yaparken, (SGK) Malatya İl Müdürlüğü'ne atanan Mustafa Yılmaz'ın görevinde başarılar dilemek için ziyaret ettiklerini söyleyen Memur Sen Malatya İl Temsilcisi Kerem Yıldırım, "11 sendika, 11 şube ve 10 bin üye ile resmi kurumlarla diyaloğ halindeyiz. Hak kayıplarını önlemeye çalışıyoruz. Hak kayıplarını önleme çalışmaları çerçevesinde resmi kuruluşlarla diyalog içinde çalışıyoruz.Memur Sen olaylara hiçbir zaman ideolojik olarak bakmıyoruz. Birinci planda ülkemizin, ikinci planda çalışanların menfaatlerini gözetiyoruz" dedi. 
 
"Türkiye Büyük Millet Meclisi'nden (TBMM), toplu sözleşme gibi çalışanların lehine çalışacaklarını umuyoruz" diyen Yıldırım, her kurum ve kuruluşla istişare ve diyaloğ içinde çalışmanın temel prensipleri olduğunu vurguladı. 
 
SGK Malatya İl Müdürü Mustafa Yılmaz ise, "Temel hedefimiz çalışanlarımız ve onlardan hizmet alan halkımızın en güzel şekilde hizmet almalarıdır" diyerek, en güzel hizmeti vermek için çaba göstereceklerini kaydetti.  

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız