SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Stadın Koltuk Kapasitesi Arttı

0
Güncellendi - 2016-11-22 17:43:53
Yeni Stadın Koltuk Kapasitesi Arttı
A- A+ PAYLAŞ

Yapımı süren ve daha önce 25 bin kişilik olduğu belirtilen yeni stada 27 bin 044 koltuk monte edileceği açıklandı.

Temeli 2012 yılında atılan ve iki yüklenici firma gören yeni stadda koltuk monte işlemi sürerken, yüklenici firma yetkilisi Erdoğan Büber ellerinde monte edilmek üzere 27 bin 13 koltuk bulunduğunu, bunun da stadın net kapasitesi olduğunu ifade etti.

Koltuk montajı işleminin ardından stat kapasitesinin net olarak 27 bin 13’e çıkacağını vurgulayan Büber, "Stadımızda koltuk montajı işlemi son sürat devam ediyor. İnşallah rulo çimlerimiz de haftaya elimize ulaşmış olacak. Tabi en önemli konu stadımızın kapasitesi mevzuydu. Bu konuyla ilgili Malatyalılara şu müjdeyi vermek istiyorum; Malatya Arena Stadı’nın net kapasitesi 27 bin 13. Bir müjde daha verip, kapasiteyi Malatya’mızın plakası olan 27 bin 44 yapacağımızı da sevinerek paylaşıyorum. İnşallah koltuk monte işlemi bittikten sonra ileride stadımızın net kapasitesi 27 bin 44 olacak" dedi.

"Rulo çimlerimiz perşembe günü elimize ulaşmış olacak”

Büber, stadda koltuk montajı işleminin yanı sıra diğer işlerin de en hızlı şekilde ilerlediğini belirterek, "Stadımızda işler hızlı bir şekilde ilerliyor. Şu an koltuk montajı işiyle birlikte diğer işler de en hızlı şekilde ilerliyor. Çevre düzenlememiz kısa süre sonra tamamlanacak. Zemin işlemi işi için ise son aşamaya geldik. Öyle tahmin ediyorum rulo çimlerimiz perşembe günü elimize ulaşmış olacak” diye konuştu.

iha- malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

stad

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • yavuzca (7 yıl önce)
    stadın adı altın kayısı arena olsun..ayrıca malatyaspor taraftarlarıda derebeyleri isminden vazgeçsin..ve adını altın kayısılar koysun..nasıl ki hollandaya portakallar deniyor malatyayada altın kayısılar densin..
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (7 yıl önce)
    1- 27044 kapasıte madem yapılabiliyordu Malatya plakası 44 bın yapılabılse 200 yıl kullansak olmazmıydı? Geçen baktım eskısehır stadyumuna fıllandıya turkıye macı verılmıs ve ılerde bır sampıyona olduğunda eskısehır, Samsun, Trabzon, Sivas, Antep, Konya, Antalya ve ıstanbul stadları kullanılacak maçlarda. 25 bın ve alt kapasıte stadları bu lıstede yok! Burda kendımızı yırttık kapasıte yüksek olsun dıye cunku gelecegı gordum mıllı maç verılsın ıstedık! Bızım halkımız Malatya mallarını kıyaslayarak sığ düşündü yıne ve alkış tuttu! Eskısehır stadyum gördünüz 35 bın kısılık koca bır parkın ıcıne yapılmış etrafı harıka duzenlenmıs! Malatya da etrafı park yapılsa süper olur! Stad yola çok yakın sıfır nerdeyse yanlış yapıldı! 200 mt ıcerıye yapılmalıydı! Sonuçta yapıldı sonrasına bakacak olursak...1- köprülü kavşak yapılmalı bır an önce...2- seyırcı yola taşmasın dıye gırısler ıcerden arkadan verılmelı...3- en kısa zamanda su trambus mu cıft koruklu otobüs mü nedır kaldırılıp raylı sıstem yapılmalı yoksa trafık allak bullak olur hastane ve ogrencıler rezıl olur maç gunlerı o güzergahta... ıstanbuldan slm
    0
    0
    Yanıtla
  • Ferhat44 (7 yıl önce)
    güncel resimde paylassanız ne güzel olur
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (7 yıl önce)
    İnşaat firma yetkilisi kendi çabası ile koltuk sayısını artırıyor galiba. Proje 25 bin kişilik olarak yapılmıştı. Aralara koltuk atmakla yapılıyorsa yanlış bence. Standarta uygun olmalı. Herhangi bir olağanüstü durumda güvenlik açısından bu çok önemli.
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhammet (7 yıl önce)
    Stadın oraya bir alt geçit yapılmalıydı. Kırmızı ışıkla iş çözülemez. Orda maç günleri çok büyük yoğunluk olur
    0
    0
    Yanıtla
  • ÇOK DOĞRU TRAFİK ALT ÜST OLUR
    0
    0
    Yanıtla
  • derlac (7 yıl önce)
    yeni stad çok şükür güzel oldu memlketimize ama bi ayrıntı kaçmadı gözümüzden trabzonun yeni stadına bakın koltuklar ts logolu vede 1. sınıf koltuk sadece bu değil her şeyde ts logosu var ve çok daha modern duryoo neden bizim statta öle değil tarbzonun neyi varki yada bizim neyimiz eksikki
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (7 yıl önce)
    HAYIRLI OLSUN INSALLAH BURDA HEP KAZANIRIZ MALATYADA O STAD DOLARMI BUNU GÖRÜRMÜYÜZ ACABA MALATYAMIZA HAYIRLI OLSUN
    0
    0
    Yanıtla