SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yeni Stadın Bayağı Eksiği Var"

0
Güncellendi - 2017-03-27 19:12:38
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un Teknik Direktörü İrfan Buz, rehavete girmeden aynı ciddiyetle yollarına devam edeceklerini ifade ederek, “Takım olarak Elazığspor maçına odaklandık. Bizi ilgilendiren tek şey 3 puan, başka da bir şey bizi ilgilendirmiyor” dedi.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde gazetecilere açıklamalarda bulunan tecrübeli teknik adam, takımda iyi bir hava olduğunu kaydetti.

Buz, futbolcularının morallerinin üst düzeyde olduğunu ifade ederek, “Takımımızın havası iyi, futbolcularımızın moralleri yerinde. Cezalı ve sakat olan arkadaşlarımız var. Ferhat'ın durumu Elazığspor maçında oynaması zor görünüyor. Kadroda olacağını düşünmüyorum. Sadık'ın sakatlığı devam ediyor. Kaptanımız Sedat kart cezalısı o da olmayacak ve bizim için önemli bir eksik. Ama bu eksik arkadaşlarımızın haricinde diğer arkadaşlarımız hazır durumda. Tamamen Elazığspor maçına odaklanmış durumda çalışıyoruz” diye konuştu.

“BULUNDUĞUMUZ DURUMU CİDDİYE ALIYORUZ”

Tecrübeli teknik adam, Elazığspor ile oynayacakları ‘Doğu Derbisi’nde mutlak 3 puanı hedeflediklerini kaydederek, şunları söyledi: “Biz arkadaşlarımız arasında şuanda bulunduğumuz durumu tabi ki konuşuyoruz. Biz bulunduğumuz durumu tamamen ciddiye alıyoruz. Farklı bir durumun olacağını, gaflete uğrayacağımızı kesinlikle düşünmüyoruz. Kaldı ki futbol çok ciddi bir oyundur. O yüzden kesinlikle rehavete girmeye müsaade etmeyiz. Biz her zaman müsabaka müsabaka gideceğimizi söyledik. Şuan da tamamen Elazığspor maçına odaklandık. Orada ki 3 puan bizi ilgilendiriyor. Başka da bizi hiç bir şey ilgilendirmiyor.”

“İSTANBUL’DA GÜZEL BİR AMBİYANS VAR”

İç saha maçlarını İstanbul’da oynadıklarını anımsatan Buz, “İstanbul'da oynamamızın artıları ve eksileri var tabi ki. Ben de bir kez daha bunu tekrar etmek istiyorum. Burada öncelikle Beşiktaş kulübüne ve Başakşehir Kulübüne teşekkür ediyorum. O statlarda olan ambiyans gerçekten mükemmel. Tabi gurbette olan taraftarlarımızın orada olması bizi desteklemesi gerçekten çok güzel. Bunu da çok iyi yapıyorlar. Onlara da teşekkür etmek istiyorum. Eksi tarafını da söylemek istiyorum sizlere. Kendi memleketinde oynamaktan daha güzel bir şey yoktur” değerlendirmesinde bulundu.

“YENİ STADIN BAYAĞI EKSİĞİ VAR”

Malatya Arena Stadı’nda incelemelerde bulunduklarını aktaran Buz, “Yeni stadımızı bende gezdim. Eksikleri bayağı var. Bu sezon o stat da oynayabileceğimizi ben düşünmüyorum. Kaldı ki İnönü stadına da gittim. Zeminde bazı eksik noktalar vardı. Orada çalışan arkadaşlarımıza onlarında tamamlanması konusunda isteğimiz oldu. Orada da çalışmaların sürmesi gerekiyor çünkü muhtemelen Eskişehirspor'u İnönü stadında ağırlayacağız. Zeminin düzgün olması gerekiyor. İnşallah taraftarlarımızla birlikte Eskişehirspor'u İnönü stadında ağırlayacağız” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • abayram (6 yıl önce)
    Sayın cumhurbaşkanımızın haberi olsa bu stad 1 ay içinde açılır
    0
    0
    Yanıtla
  • abayram (6 yıl önce)
    Bizde bu beceriksizler olduğu müddetçe bu stad gelecek yıl bile açılmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • SAMET (6 yıl önce)
    zaten hangi işimizz tam ki
    0
    0
    Yanıtla
  • Michail (6 yıl önce)
    Insallah hocam evet eksik var orda mac oynanmamali inonude de var biran once eskisehir macina inonu yetismeli onlari o sahaya gommeliyiz. Sedatin bu hafta olmamasi beni sevindirdi sadik yoksa sknti vardir defansta demektir. Yigitcan yada murat hic umut vermiyolar defansta ferhat mac gunu durumu belli olsa bile geçen mactaki gibi oynatilmamalı erken degisiklik oluyor tum oyun planımiz yalan oluyor. Kadro bence hocanin işine karismak gibi olmasin boyle olmali; Ertac Caner Murat Sezer Osman Azubuke Pereira Dialiba İrfan Murat yildirim Ayite
    0
    0
    Yanıtla