SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Stadın Çimleri Serilmeye Başlandı

0
Güncellendi - 2016-11-25 19:31:18
Yeni Stadın Çimleri Serilmeye Başlandı
A- A+ PAYLAŞ

Sosyal ve sportif tesislerin değişim dönüşümü kapsamında 2012 yılında yapımına başlanan yeni stadın çimleri serilmeye başlandı.

Koltuk monte işleminin devam ettiği statta rulo çimlerin serilmeye başlanmasıyla birlikte dev komplekste son aşama olan teslim aşamasına geçildi. İHA’ya açıklamalarda bulunan yüklenici firma yetkilisi Erdoğan Büber, rulo çim serilen zeminin 2 ay sonra kullanılabilecek duruma geleceğini söyledi.

“Teslim edeceğimizin sözünü vermiştik"

Stadı en kısa zamanda teslim edebilmek için gayret sarf ettiklerini ifade eden Büber, “Çimleri sermeye başladık. Yarın da bakanımız gelecek. TOKİ Başkan yardımcımız Orhan Bey buradaydı. Gayet memnun, mutlu ayrıldılar. Malatyasporumuz iyi gidiyor. Biz de stadı yetiştirmeye çalışıyoruz. Biz gayretimizi sarf ediyoruz. Biz süremizden önce teslim edeceğimizin sözünü vermiştik, o sözümüzde dururuz diye düşünüyorum. Biz çimleri Pamukova’da ekmiştik. Hazırlandı, Malatya’nın mevsimsel şartlarına uygun olarak hazırlandı. Şu an çimler TIR'larla geldi. Makinelerle içeri alıyoruz ve seriyoruz. Zaman ve mevsim biraz daraldı. Burada yakın bir zamanda, 2 ay içerisinde futbol oynanabileceğini düşünüyorum. Ama bana sorarsanız Malatyasporumuz da iyi gidiyor, burada birkaç maç oynanabilir. İnşallah burada şampiyonluğu kutlarız diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

iha

stad

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • kayısıcı (7 yıl önce)
    Malatya'nın mevsim şartları azçok ortada Trabzon stadını da TOKİ yapıyor orada hibrit çim uygulanmıştı burası içinde en uygun olanı hibrit çimdi ucuz etin tiridi çok olur malesef olan oldu keşke hibrit çim olsaydı bunun en büyük örneği Beşiktaş Vodafone Arena stadı halı gibi.
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (7 yıl önce)
    stand Altan ızgaralı mı altan ızgaralı olursa karlı yağmurlu havalarda birken suları alta sızıyor tahliye kanalarında dışarı çıkıyor .Bu yüzden çimler buz tutmuyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Selimm (7 yıl önce)
    Aynen ramazan bey dogru dedinizde yalan degilse alttan isitmasi var insallah calidiyordurda bir ise yarar
    0
    0
    Yanıtla
  • Selimm (7 yıl önce)
    Daha cok eksik var 2. Yariya hizlanirsa yetisir o cimlerin oturmasi 3 ayi bulur 5 yilda bitecek 2 yilda bitti diger stadlar bizde sonra baslayanlar bile hizmete girdi bizimkisi cok gec kalindi stadin yeride berbat biryerde neden seker arazisine yapilmadi fahri kayahan daki bostanbasindaki adam 15 km yol gelecekki stada gitsin trambuslerde yetersiz kalir demesi
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı44 (7 yıl önce)
    Koltuk ve çim serilince iş bıttı mi ki? Stad ışıklandırma yapıldı mı? Her ıkı kale arkasına dev led ekran takıldımı? Loca kısımları ayrı ayrı ayrılıp satın alıp ısteyen kışının şahsına özel tasarlandımı? Işıklı led reklam panoları konulacakmı? Bunları yapmadan teslım alma Malatyaspor başkanı?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan dogan (7 yıl önce)
    Ekim ayının başlarında çimler serilse daha iyi olurdu su anda havalar soğudu çimler kök salacakmi erken maç oynamak cimlere zarar verir nisan ayina kadar maç oynanacağını zannetmiyorum Malatya ya hayırlı olsun.
    0
    0
    Yanıtla