SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Stadın Kullanım Hakkı EYMS'de

0
Güncellendi - 2018-09-12 19:13:21
Yeni Stadın Kullanım Hakkı EYMS'de
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatya Stadı'nın, Malatya Büyükşehir Belediyesi'nde olan 1 yıllık kullanım hakkı, Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü'ne devredildi.

Büyükşehir Belediye Meclisi'nin son toplantısında, gündem maddeleri içerisinde yer alan Yeni Malatya Stadyumunun bir yıllık süre kullanım hakkı, 345 bin TL bedelle protokol karşılığında Yeni Malatya Spor kulübüne verildi.

Geçtiğimiz sezon başına açılışı yetiştirilemeyen Yeni Malatya Stadı'nın kullanım hakkı, stadın birçok eksiğinin tamamlanması için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile yapılan bir protokol gereği 1 yıllığına Malatya Büyükşehir Belediyesi'ne devredilmişti.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • HAS (5 yıl önce)
    STADIN ismi ya İnönü kalaydı yada Kayısıkent olmalıydı Malatya stadı isim hiç bir esprisi ve marka değir yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakkı (5 yıl önce)
    o ne öyle ne odunlar var halen oturmak için yapılmış koltuğa ayaklarını basıyorlar. bi sürü kamera var güya kim olduğu belli futbol yasası stat koruma kanunu vs vs yok mu bişeler. ceza kesselerde akıllansalar. 1tl bile ceza kesseler nası zorlarına gider. artık herkesi uyarırlar ayaklarla koltuklara basmayın diye. zamanında malatyaspora 1tl yardım olsun faturaya yansıtalım dedi belediye. o kadar insan isyan etti. sonra şampiyon olunca da ilk konuşan onlar,mağlup olunca transfer yapılmayınca ilk konuşan onlar. koltuğu batıranda onlardır...
    0
    0
    Yanıtla
  • erdem (5 yıl önce)
    stadın temizliğini büyükşehir yapmadı inşallah kulüp yapar.koridorlar ,çevresi,koltuk araları ,koltuklar,lavabolar pislik içinde.yeni bir stad çok yazık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer Ali (5 yıl önce)erdem isimli kullanıcı yorumuna
    Temiz tutmayı ve kullanmayı öğrenirsek, birilerinin temizlemesine gerek duyulmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Şu zarar veren yaratıklar koltuklar stada insan olun. Bu stad hepimizin.
    0
    0
    Yanıtla