SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Stadın Locaları Düzenleniyor

0
Güncellendi - 2018-05-25 23:16:36
Yeni Stadın Locaları Düzenleniyor
A- A+ PAYLAŞ

Geçen sezonu yeni stadına lig devam ederken taşındığı için kombine ve loca satışı yapamadan geçiren Evkur Yeni Malatyaspor, yeni sezon öncesi kombine ve localar için özel bir çalışma yürütüyor.

Yeni Malatya Stadyumunda toplam 46 locayı sezonluk satmak için hazır hale getiren sarı-kırmızılı kulüp, kombine kartlar için de oldukça titiz davranıyor. 10-12 ve 24 koltuklu olmak üzere, standartları değişen localarda ev sıcaklığı ortamının oluşturulması amaçlanmış. Buzdolabından, televizyona, özel koltuk setlerinden kişisel eşyalara kadar her şeyin düşünüldüğü locaların satışına önümüzdeki günlerde başlanacağı belirtildi.

Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü, kombine kart satışları için de hazırlıklarını tamamladı. Her taraftarın ekonomisine uygun olarak fiyatlandırıldığı açıklanan kombinelerin de önümüzdeki günlerde satışına başlanacak.

Sarı-kırmızılı yönetimin kombine satışında yeni sezon için stadyumun tamamını satışa açacağı belirtildi.

Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü’nün kombine ve loca satışından bu yıl en az 2,5 milyon TL gelir beklediği öğrenildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Malatyasporlu (5 yıl önce)
    Bir Loca 100.000₺ diyorlardı zaten haberde de demiş 2,5 milyon gelir elde edilmek isteniyor diye demek 25 Locavar tanesi 100.000 ₺ Vay Babo Vay
    0
    0
    Yanıtla
  • Serkan (5 yıl önce)
    Böyle loca olmaz son yapılan stadyumlara bakın d.bakır, samsun, sakarya ve diğerleri yapısı olarak görünüm olarak bizim stad'tan bin kat iyi bize üvey evlat muamelesi yaptılar
    0
    0
    Yanıtla
  • Beğenmiyorsan git eski stat ta oyna..muhalefet olacak sınız ya herşeye..neymiş o statlar daha iyi..
    0
    0
    Yanıtla
  • Cemc (5 yıl önce)
    Ne kadar acaba fiyatlari
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyahmet (5 yıl önce)
    Once o koprulu kavsagi bitirin beyler...
    0
    0
    Yanıtla
  • Çetin (5 yıl önce)
    Bu piyasada zor o gelir kazanılır
    0
    0
    Yanıtla