SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yeni Talepler Ortaya Çıkmakta"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:52:44
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Belediye Başkanlığı adayı Hacı Uğur Polat, beraberinde AKP Yeşilyurt İlçe Başkanı Bayram Taşkın ile birlikte Malatya Fırıncılar Odası ve Malatya Bingöllüler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Hacı Uğur Polat, “Gelişen ve değişen dünyamızda insanlarımızın ve şehirlerimizin ihtiyaçları hızla değişmekte ve çeşitlenmektedir. Ekonomik ve sosyal gelişmeye paralel olarak temel ihtiyaçları karşılanan toplumda yeni talepler ortaya çıkmaktadır. Belediyeler, halkın ortak ihtiyaçlarını karşılamak için hizmet veren kuruluşlar olarak, kentin gelişimini ve halkın ihtiyaçlarını sağlıklı ve sürdürülebilir biçimde karşılamak zorundadırlar. Bunun yolu da belediyenin gelişim ve değişimleri takip etmesi, bu sürecin gerektirdiği dönüşümleri sağlayabilmesi gereklidir. Belediyelerimizin bu dönüşümü sağlıklı gerçekleştirmesi, kente ve kent insanına en iyi hizmeti sunabilmesi için halkın katılımını önemsemesi, karar ve uygulamalarında şeffaflığı sağlaması gerekmektedir. Bu sebeple biz Yeşilyurt Belediyesi için gelecek vizyonumuzu 'şeffaf, katılımcı, değişen ve gelişen belediye' olarak belirledik. Bizim Yeşilyurt aşkımız, hizmet sevdamız var” ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Fırıncılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Avşar ise Polat’a yerel seçim sürecinde başarılar diledi.

POLAT’TAN BİNYAD ZİYARETİ

Daha sonra Hacı Uğur Polat ve beraberindekiler, Malatya Bingöllüler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni (BİNYAD) ziyaret etti. Ziyarette konuşan Polat, “AK Parti Türkiye partisidir, bütün Türkiye’ye hitap eden, 81 vilayetten oy alan bir partidir. Dün büyükşehir yasası Türkiye’yi bölecek, eyaletlere ayıracak, beldeler kapanıyor, köyler kapanıyor hizmet gelmeyecek, yüksek vergiler gelecek diye kafa karıştırıyorlardı. Anayasa mahkemesinin önünde yattılar Malatya büyükşehir olmasın diye. Şimdi ise o referandum yaptıkları beldelerde ne anlatıyorlar merak ediyorum. Hala size hizmet gelmeyecek mi diyorlar yoksa size en iyi hizmeti biz mi getiririz diyorlar. Dün ki dedikleri mi doğru bugün ki dedikleri mi doğru. Takdir artık sizlerin” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız