SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Teknik Direktör Ömeroviç

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Teknik Direktörlüğüne Fahrettin Ömeroviç getirildi. Daha önce Aykut Kocaman’ın teknik direktörlüğü döneminde yardımcı antrenörlük yapan Ömeroviç, Çarşamba sabahı uçakla Malatya’ya geldi. Ömeroviç, Çarşamba saat 12.00’de futbolcularla Nurettin Soykan Tesislerinde bir toplantı yapıp, saat 13.00’de antrenmana çıkacak.

Ömeroviç, tekrar Malatya’ya gelmekten mutlu olduğunu belirterek “Aykut Hocam ile görev yapmıştık. Birlikte çalıştığımız arkadaşlarla tekrar bir araya geldik. Malatyaspor içinde bulunduğu durumu dışarıdan yakinen takip ediyorum. Bu teknik heyet tek başına benim ne de futbolcu arkadaşlarımın gayretiyle toparlanmak elbette zor. Yönetimi, teknik heyeti ve futbolcusu taraftarlarıyla birlikte Malatya kamuoyu ile birlikte Malatyaspor’un içinde bulunduğu sıkıntıdan kısa sürede çıkarmaya çalışacağız” dedi.

Fahrettin Ömeroviç’in yardımcılıklarını, Kazım Konak, Arda Keskin ve Sinan Alkış yapacak.

ÖMEROVİÇ KİMDİR?
26 Temmuz 1961 Doboy (Bosna Hersek) doğumlu. 1980–84 Sloboda Tuzla, 84–92 Partizan Belgrat ve 95–98 arası İstanbulspor formasını giydi. 20 kez Yugoslavya Ümit, 12 kez A takımında oynadı. Bu ülke dağıldıktan sonra 6 kez de Bosna Hersek A Milli Takım formasını giydi. 1990 İtalya Dünya Kupası’nda milli takım kadrosunda idi. 1992 Avrupa Şampiyonası kadrosunda da yer alıyordu; ancak ülkenin dağılması ve federasyonun uluslararası futbol kuruluşlarından ihracı sonucu Yugoslavya bu turnuvaya katılamadı. İstanbulspor, Malatyaspor, Konyaspor ve Ankaraspor kulüplerinde antrenör olarak çalıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız