SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Teknik Direktör Özcan

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor teknik direktörlüğüne Kadir Özcan getirildi. Yeni teknik direktör ve ekibiyle 1+1 yıl süreli sözleşme imzalandı.

En son Kasımpaşa'yı geçtiğimiz sezonun 7'nci haftasına kadar çalıştıran Kadir Özcan'ın yanı sıra Kenan Sivrikaya, Reşit Sivrikaya ve Sinan Ünal'dan oluşan teknik kadro ile Malatyaspor İdari Tesisleri'nde sözleşme yapıldı. Sinan Ünal, 1986-87 sezonu, Kenan Sivrikaya ise 90lı yıllarda Malatyaspor formasını giymişlerdi.

İmza törenine Malatyaspor Başkanı İlhan Kavuk, Genel Menajer Süleyman Tekgül de katıldılar.

Malatyaspor Kulüp Başkanı İlhan Kavuk, yapılan yoğun görüşmelerin ardından Kadir Özcan ile anlaşmaya vardıklarını belirterek, "Anlaşma koşulları 1 yıllık sözleşme 1 yıl da opsiyonlu olarak yapıldı. Malatyaspor'u ileride teknik anlamda daha ileriye götürecekleri için böyle bir anlaşma yaptık. Sezon içerisinde önümüzdeki sezona iyi hazırlanmak için yapılandırmalarda bulunduk. Daha iyi bir düzen ve yapı içerisinde çok afaki olmadan, elimizdeki imkanlar ölçüsünden takımımızı iyi bir yere getirmek için mücadele edeceğiz. Bunun için herkesin desteğini bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Hedefsiz takım olmayacağını belirten Kavuk, "Lig mücadelesi nasıl olur nasıl biter bilemiyoruz. Elimizden geldiğince iyi bir takım kurmaya çalışacağız. İnanç ve güç birliği olur ise bu takım hedefine ulaşacaktır. İlk hedefimiz şampiyon olmak. Eğer olmazsa ilk altıya oynamak. Hedefimizi her zaman yüksek tutacağız. Transfer konusunda hassas davranıyoruz. Güzel transferler yapacağız. Transferde zaman çok var. Önümüzdeki koşulları da değerlendirerek, iyi transfer yapmayı düşünüyoruz" dedi.

Malatyaspor'un yeni teknik patronu Kadir Özcan ise, "Malatyaspor çok büyük bir camia. Malatya'nın çok iyi bir potansiyeli var. Birlik ve beraberlik içinde olmamız gerekiyor" diye konuştu.

Malatyaspor da futbolcu kadrosunun hedefe koşmak için fena bir takım olmadığını kaydeden Özcan, "Benim en büyük arzum Malatyapor'da, Malatyalı futbolcuların büyük çoğunluğu oluşturması. Mümkün olduğunca rica ediyorum birlikte hareket edelim. Basın olarak yeri geldiğinde eleştireceksiniz ama benden almanız gereken konuları benden alın. Ben daha ilk gün geldim. Gazetelerden biri Kasımpaşaspor'da başarısız olduğum yazılmış. Bu konularda fikrimin alınması ve detayların bilinmesi gerekir" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız