SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Tenis Organizasyonları Geliyor

0
Güncellendi - 2016-06-29 19:47:29
Yeni Tenis Organizasyonları Geliyor
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş’un Malatya ziyareti sonrası Malatya’da düzenlenen tenis organizasyonlara yenileri eklenecek.

12 Yaş Hafta Sonu turnuvasına ev sahipliği yapan Malatya, bu ulusal turnuvanın ardından uluslararası bir turnuvaya ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, TTF olarak Malatya’da uluslararası bir tenis turnuvası düzenleyeceklerini kaydederek, "Bu Malatya açısından bir ilk olacak. Malatya’ya yaklaşık dünyanın 27 ülkesinden 80’e yakın sporcunun geleceğini tahmin ediyoruz" dedi.

Uluslararası turnuvanın Malatya açısından ilk olacağına dikkat çeken Durmuş, şunları söyledi: “İstanbul’un dışında Ağrı, Batman gibi Anadolu illerinde uluslararası tenis turnuvaları yapıldı.

Malatya’da kurulan tenis kortlarının da bu yıl uluslararası bir turnuvaya ev sahipliği yapacak. Federasyon olarak Malatya’da uluslararası bir turnuva düzenleyeceğiz. Bu Malatya açısından bir ilk olacak. Malatya’ya yaklaşık dünyanın 27 ülkesinden 80’e yakın sporcunun geleceğini tahmin ediyoruz. Ülkemizde ve Malatya’da bu etkinliği yapacak olmanın huzurunu, mutluluğunu yaşıyorum.”

TENİS FAALİYETLERİ ART ARDA YAPILACAK

Malatya’da 1 Ağustos’ta İnönü Üniversitesi Spor Kulübü’nde 12 Yaş Yaz Kupası Müsabakaları düzenlenecek.

11 Ağustos’ta ise Malatya bu kez Bay ve Bayanlar Doğu Ligine ev sahipliği yapacak. Türkiye Tenis Federasyonu tarafında İnönü Üniversitesi Spor Kulübü’nün destekleriyle düzenlenecek olan Doğu Tenis Ligi’nde yoğun bir katılımın olması bekleniyor.

Malatya, 28 Ağustos’ta ise federasyon tarafından düzenlenecek olan 8-9-10 yaş Yaz Kupasına ev sahipliği yapacak. Bu turnuva Malatya Tenis ve Dağcılık Spor Kulübü Derneği’nin (MATADEK) ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız