SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yeni Teşvik İçin Görüşme Yaptık"

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:24:58
A- A+ PAYLAŞ
Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkci, Malatya'nın büyükşehir olması konusu ile gündemdeki diğer konuları değerlendirdi. 
 
"BAKANLARLA GÖRÜŞTÜK"
 
AKP Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi,  gündemdeki konular ile ilgili yaptığı açıklamada, "5 milletvekilimiz, belediye başkanımız, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Sami Payza ile birlikte Malatya'nın teşvikteki yerini belirlemek için Ekonomi Bakanımız Zafer Çağlayan ve Bakanımız Cevdet Yılmaz ile görüşüldü. Malatya teşviklerden iyi yararlanan ildi. Bunun akamete uğramaması için yeni teşvikte bölge illerinden geri kalmaması için görüşmelerimiz oldu. " diye konuştu.
 
"ÇOKTAN HAK ETTİ"
 
"Malatya'nın büyükşehir olma noktasında çalışmaları vardı." diyen Tüfenkçi, " 750 bin nüfusu aşınca resmen büyükşehire aday olacaktı. Zaten Malatya diğer kriterleri ile büyükşehiri çoktan hak ediyordu. Yeni on ikinci büyükşehir Malatya olacaktır. Muhtemelen 2012 sonu veya 2013'de olur diye bekliyoruz." dedi.
 
YOL ÇALIŞMALARI
 
Battalgazi kavşağındaki çalışmalar ile ilgili de bilgiler aktaran Tüfenkçi, " Bilindiği gibi Battalgazi Kavşağı'nda alt geçit çalışmaları sürüyor. Battalgazi Kavşağı'ndaki Göztepe yol ayrımının bağlantısında problem vardı. Trafiğin tehlikeye sokulma durumu olacağından ilk yakın yerden bağlanması noktasında belediye başkanımızın teklifini Karayolları'na ilettik. Sorunu çözecekler." ifadelerini kullandı. 
 
"ATAMASI YAPILDI"
 
Partinin Merkez İlçe Başkanlığı'na Veteriner Hekim Osman Güder'in atanmasıyla ilgili olarak da Tüfenkçi, "Arkadaşlarımız Ankara'ya çağrıldı. Osman Güder'in ataması yapıldı. Osman Güder, kısa sürede yönetimi oluşturacak" diye konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız