SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Trafik Düzenlemeleri

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da artan araç ve yaya trafiğinden dolayı sıkışıklığın önlenmesi için İl Trafik Komisyonu'nca yapılan bazı düzenlemelerin uygulanmasına 1 Ocak'ta başlanıyor.

Konuya ilişkin olarak Malatya Belediyesi Basın Bürosu'nca yapılan açıklama şöyle:

"Artan araç ve yaya trafiğinden dolayı trafik sıkışıklığının önlenmesi için yeni kararlar alınmasına devam edilirken, Atatürk ve İnönü Caddelerinin Şık Şık 1. Sokağa kadar olan kısımda araçlara park yasağı uygulamasından sonra, 1 Ocak 2009 tarihi itibariyle de birçok yerde yeni trafik düzenlemeleri başlıyor.

Konuyla ilgili olarak Belediye Basın Yayın Müdürlüğü tarafından İl Trafik Komisyonu kararları doğrultusunda yapılacak olan yeni uygulamalar ve yerler şöyle:

1 - “Atatürk Caddesinden itibaren Sinema Caddesinin ( Beş Konaklar Cad. ) Fuzuli Caddesi istikametine doğru tek yön yapılması, bağlantılı sokakların tek yön uygulamasına uygun olarak düzenlenmesine, Düzenleme kapsamında Sinema Caddesine bağlantılı sokaklardan Sinema Caddesi çıkışlarının; Ömer Efendi, Devecel, AliBey ve Arpacı Sokaklardan “sola dönülmez” ve “sağa mecburi yön” şeklinde düzenlenmesine, Turfanda Çıkmaz Sokağı ile Turfanda, Yeni Lale, Recep Hoca Sokaklarında “sağa dönülmez” ve “sola mecburi yön” düzenlenmesine,”

2 - “Tevfik Temelli Caddesinin İstasyon Caddesi çıkışının Sümer Parktan itibaren İstasyon Caddesi istikametine doğru Sümer Park başlama noktasından itibaren tek yönlü olarak kapatılarak bu caddede İstasyon Caddesi istikametinde akan trafiğin Koyunoğlu Mh. 2. Cadde 1. Sokak ve devamında 2. Cadde 4. Sokak üzerinden İstasyon Kavşağına aktarılması, Koyunoğlu Mh. 2. Cadde 1. Sokağın Tevfik Temelli Caddesi - 2. Cadde 4. Sokak istikametine doğru tek yönlü yol haline getirilmesi, İstasyon Caddesinden Tevfik Temelli Caddesine sola dönüşleri engellemek amacıyla İstasyon Caddesine sola dönüşleri engellemek amacıyla gerekli düzenlemenin yapılmasına,”

3 - “İstiklal Mh. Fırat İlköğretim arkasında bulunan Bozanoğlu Sokakta Fuzuli Caddesine paralel olacak şekilde aynı istikamette tek yön uygulaması yapılması ve sokağın tek yönlü yapılmasına,”

4 - “Mevcut Doğu Garajı önünden geçen Sivas Caddesi 1. Sokağının; Sivas Caddesi – Turgut Özal Bulvarı istikametinde tek yön uygulaması yapılması ve tek yön uygulaması ile birlikte Sivas Caddesi 1. Sokağı üzerinde;

Sivas Caddesi 1. Sokağının; Sivas Caddesi – Turgut Özal Bulvarı istikametinde sağ tarafında yer alan Doğu Garajı girişine “Sağa Mecburi Yön” ve “Sola Dönülmez” levhaları konulmasına,

Sivas Caddesi 1. Sokağının; Sivas Caddesi – Turgut Özal Bulvarı istikametinde sol tarafında yer alan Binbaşı ve Değirmen Sokakları girişlerine “Sola Mecburi Yön” ve “Sağa Dönülmez” levhaları konulmasına,”

5 - “Maliye ve Adliye binaları önünden geçen Çevre Yolu Altı, Ağbaba, Kahtacı Sokakların; Turgut Temelli Caddesi – Sarıcıoğlu Caddesi istikametine doğru tek yönlü yapılmasına,

Çevre Yolu Altı, Ağbaba, Kahtacı Sokakları üzerinde; Turgut Temelli Caddesi – Sarıcıoğlu Caddesi istikametinde sağ tarafta yer alan Adliye Yanı 1. ve 2. sokaklarda “Sağa Mecburi Yön” ve “Sola Dönülmez” levhaları konulmasına,

Çevre Yolu Altı, Ağbaba, Kâhtacı Sokakları üzerinde; Turgut Temelli Caddesi – Sarıcıoğlu Caddesi istikametinde sol tarafta yer alan Boztepe Caddesi, Hidayet Okul Sokak, Hidayet Okul 1 Sokak, Hidayet Okul 2. Sokak “Sola Mecburi Yön” ve “Sağa Dönülmez” levhaları konulmasına,”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız