SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Transferin İstikrarlı Grafiği

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:28:32
Yeni Transferin İstikrarlı Grafiği
A- A+ PAYLAŞ

Teknik direktör sorununu Yücel İldiz ile çözen Yeni Malatyaspor'un, ilk dış transferi Azad Filiz istikrarlı grafiğiyle dikkat çekiyor.

Geçen sezonda Yeni Malatyaspor’un radarında olan genç oyuncu, sözleşmesi 31 Mayıs’ta sona erdi ve bonservissiz transfer oldu.

Geçen dönem Yeni Malatyaspor ile aynı grupta mücadele eden Kartalspor’da forma giyen Azad, 34 maçta 3 bin 60 dakika süre alarak istikrarlı bir tablo çizdi. Azad ayrıca oynadığı bu karşılaşmalarda 6 gol atma başarısı gösterdi. Bunun yanı sıra ise 7 sarı kart gördü.

Orta sahanın ortasında görev alan 24 yaşındaki Azad, sağ ayaklı ve ön libero ile orta sahanın sağında da zaman zaman şans bulan bir futbolcu.

Piyasa değeri 100 bin Euro olan Azad Filiz, Profesyonelliğe İstanbul Sancaktepe Belediyespor’da adım attı. Daha sonra Kartalspor’a transfer olan oyuncu, 1 sezon Karagümrük’te kiralık olarak forma giydi ve tekrardan Kartalspor’a geldi. Son iki sezondur Kartalspor’da 68 resmi maça çıkan Azad, 6 gol attı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız