SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Transferler 2. Yarıdan Umutlu

0
Güncellendi - 2016-01-22 21:36:41
Yeni Transferler 2. Yarıdan Umutlu
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından Malatya Yeşilyurtspor, Patnosgücü Spor'dan Fikret Ersönmez (fotoğraftaki) ile Antalya Serik Belediyespor'dan Muhammed Demirtaş'ı kadrosuna kattı.

Ligin ikinci yarısında ilk maçını Pazar günü sahasında grubun lideri Adıyaman 1954 Spor ile oynayacak olan Malatya Yeşilyurtspor, bu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürürken, transfer çalışmalarını da hızlandırdı.

Savunma hattını güçlendiren Malatya Yeşilyurtspor, Ağrı ekibi Patnosgücü Spor'dan deneyimli futbolcu Fikret Ersönmez ile Antalya ekibi Serik Belediyespor'da forma giyen Muhammed Demirtaş'ı kadrosuna kattı.

Takımla birlikte çalışmalara katılan Ersönmez ve Demirtaş, gazetecilere açıklama yaptı.

"PUAN FARKI KAPANABİLİR"

Tecrübeli defans oyuncusu Fikret Ersönmez, ligin ilk yarısını Ağrı ekibi Patnosgücü Spor'da geçirdiğini ifade etti.

10 yıllık profesyonel futbol hayatının ardından 4 yıldır BAL Ligi'nde forma giydiğini kaydeden Ersönmez, takıma 6 gündür katıldığını belirtti.

Ersönmez, Malatya Yeşilyurtspor'da güzel bir ortam olduğunu ifade ederek, "Takımda güzel bir ortam var. Hocalarımızdan son derece memnunuz. Antrenmanlarımızda iyi geçiyor. Yönetimde de tanınmış kişiler olduğu için bir problem yok" dedi.

İyi bir süreç geçirdiklerini ve bunun devamının olacağına inandıklarını dile getiren tecrübeli futbolcu, "Buraya inanarak geldim. Tabi hedeften kopmadık. Bu sene olmazsa, gelecek senenin temellerini atmış olacağız" diye konuştu.

Grubun lideri Adıyaman 1954 Spor ile sahalarına karşılaşacaklarını kaydeden Ersönmez, şunları söyledi: "İkinci devrenin ilk maçında sahamızda liderle karşılaşacağız. Liderle iç sahada karşılaşacak olmamız bizim için bir avantaj. Bu avantajı iyi değerlendirirsek puan farkının kapanması açısından iyi olacak. Çünkü liderin rakiplerle karşılaşacağını da düşünürsek, puan farkını kapatmamızda bir engel yok. Nasip olursa bu puan farkını kapatırız. Hiç değilse 1,2 ya da 3 puan gibi farkla son haftalara girilirse, 3 puanlık sistemde her şey olur."

"HEDEFİ OLAN BİR TAKIMA GELDİM"

037ec25f-bd66-4155-8f24-57e7468cf321Antalya ekibi Serik Belediyespor'dan transfer edilen Muhammed Demirtaş (yandaki fotoğrafta) ise, Malatya Yeşilyurtspor'a geldiği için mutlu olduğunu ifade etti.Demirtaş, hedefi olan bir takıma geldiğini ifade ederek, "Antalya Serik Belediyespor'dan Malatya Yeşilyurtspor'a geldim. Hedefi olan bir takıma geldiğim için mutluyum. Geçen sezon devre arasında da yine buraya gelmiştim. Takımda çok güzel bir ortam var. Sonuçta hedefi olan bir takım" dedi.

Lider Adıyaman 1954 Spor ile aradaki puan farkının önemli olmadığını dile getiren Demirtaş, "Arada puan farkı var ama bizim için önemli olan bu puan farkını eritebilmek. BAL Ligi'nde bir seri yakaladığınızda puan farkı kapanır. 11 puanlık bir fark olabilir ama biz kendi maçlarımıza bakacağız. 3-4 maçlık bir galibiyet serisi yakaladığımızda bu puan farkını bitirebileceğimizi düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız