SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Transferleri 'Birkaç Gün İçinde' Bekliyor

0
Güncellendi - 2018-07-11 03:17:03
Yeni Transferleri 'Birkaç Gün İçinde' Bekliyor
A- A+ PAYLAŞ

Bolu'daki birinci etap kampında ikinci hazırlık maçını Romanya Birinci Futbol Ligi ekiplerinden CSMS Iaşi takımı ile oynayan ve 2-0 kazanan Yeni Malatyaspor'un Teknik Direktörü Erol Bulut, maçın sert geçtiğini söyledi.

Kamp yaptığı otelin antrenman sahasında CSMS Iaşi ile karşılaşan Malatya ekibi, Abdulsamed Damlu, Sadık Çiftpınar, Murat Akça, Aly Cissokho, Issam Chebake, Godson Azubuike, Murat Yıldırım, Hüseyin Ekici, Danijel Aleksic, Issiar Dia ve Eren Tozlu 11'iyle saha çıktı.

Yeni Malatya'nın 2-0 galibiyetiyle sonuçlanan maçın ardından AA muhabirine açıklama yapan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, hazırlık döneminde kondisyona yönelik olarak çalışma yaptıklarını belirterek, "Bu süre içerisinde iki hazırlık maçı yaptık. Bunlardan bir tanesini 1-0 ve son oynadığımız maçı da 2-0 kazandık." diye konuştu.

Bulut, yabancı takımlarla oynanan hazırlık maçlarının çok sert geçtiğini, istenmeyen sert pozisyonların olduğunu, bu maçın iyi bir şekilde bittiğini söyledi.

İkinci kampı Topuk Yaylası'nda yapacaklarını hatırlatan Bulut, "Topuk Yaylası'na 14 Temmuz'da giriş yapacağız ve 28 Temmuz'a kadar orada kamp yapacağız. Topuk Yaylası'ndaki kampta teknik ve taktik ağırlıklı çalışma yapacağız. Kendimizi bu şekilde lige hazırlıyoruz." şeklinde konuştu.

Bulut, yeni transferlerin birkaç gün içerisinde takıma katılmasını istediğini, takıma yeni gelecek oyuncularla lige daha iyi hazırlanacaklarını kaydetti.

Bolu, AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • BABA (5 yıl önce)
    Bu saatten sonra transfer beklemeyin. Hele hele yabancı hiç gelmesin, geçen sene alınanlar oturuyorlar. Mümkünse onları oynatın. Barazite orta sahaya veya ön liberoya çekilse belki faydalı olabilir, anladığımdan değil umut işte. Ucuz bile olsa yerli kaleci lazım, mevcutlar işi götüremez. Şansımız gene yanımızda, alt ligden gelenler geldikleri gibi giderler, biz yırtarız baraj 30 puan civarında veya altında olacak. Bu sene boşuna para harcamamak lazım. Gelecek sene barazit ve dia haricindekilerden kurtuluyoruz. Onlarında bir senesi kalıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • hakkı (5 yıl önce)
    geçen seneden biliyorsun erol hocam ne çektin be bu transfer gecikmesinden sende alışıyorsun değil mi. sissokko yedeği almıyorlar banko yeri garanti tek futbolcumu visca başta olmak üzere sağından atıp solundan geçmeye devam :)
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (5 yıl önce)
    hocam ! bir kaç gün içinde yeni transferler var dediğin ağustos sonuna doğru anca biter.. malesef malatyamızda her şey kaplumbağa hızında gidiyior. sadece transfer değil her konuda.
    0
    0
    Yanıtla