SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Trend Gülüş Tasarımı

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:18:59
Yeni Trend Gülüş Tasarımı
A- A+ PAYLAŞ

Son dönemlerde estetik diş hekimliğinde bir trend olan gülüş tasarımı Malatya’da da artık uygulanabiliyor. Özellikle gülüşlerine önem veren Malatyalı bayanlar, gülüş tasarımı uygulaması ile artık daha estetik bir gülüşe kavuşabilecekler. 

Günümüz dünyasında dış görünüme önem verenlerin, diş hekiminden de estetik anlamda yüksek beklentileri bulunuyor. Basit birkaç estetik operasyon ile güzel bir görünüme kavuşmayı hedefleyen bireylerde öz güvenlerinin arttığı biliniyor.

Son yılların trendi olan gülüş tasarımı estetiği ile gülüşünü beğenmeyen kadın ile erkeklerin bu sorunları rahatlıkla ortadan kalkabiliyor. Gülüş tasarımı operasyonları sayesinde ağız bölgesi ve hatta yüz bölgesi bir bütün olarak ele alınıp hastanın talep ettiği güzel bir gülüş yakalanması sağlanılıyor.

Genellikle gülüşünden memnun olmayan kadınların en çok karşılaştıkları sıkıntılar arasında diş ve diş eti problemlerinin yer aldığı belirtiliyor. Dişlerin bozuk olması ve diş etinin görünmesi gibi birçok sebepler nedeniyle rahat bir gülüş sergilenememesi özellikle kadınların en büyük sorunlarından biri. Bu nedenle diş hekimleri, son dönemlerde bu bölgelerde gerçekleştirdikleri uygulamalar ile en güzel gülüşün ve en düzgün görünen dişlerin ortaya konulmasına imkan sağlıyor. Ancak sadece diş üzerinde uygulanan operasyonlar bazen gülüş tasarımın da yeterli olmayabiliyor.

Malatya’da Özel Esdent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde uygulanan Gülüş Tasarımı operasyonları ile ilgili bilgi veren Diş Hekimi Kemal Kutlutürk, bu yöntem ile gülüşlerde ki rahatsızlıkların artık giderilebildiğini belirterek “Gülüş tasarımını birkaç açıdan ele alıyoruz. Dişlerde yapılan estetik uygulamalarla ayrıca dudak, ağız ve yüz bir bütün olarak ele alınıyor. Bu şekilde de hem dişlerdeki yapılan düzenlemeler ile hem de dudak ta yapılan düzenlemeler ile artı yüzle tamamen bir bütünlük halinde bu şikayetleri düzgün bir şekilde ortadan kaldırıyoruz” dedi.

Malatya’da henüz istenilen talebin olmadığını ifade eden Kutlutürk, özellikle bayanların bu konuda daha çok duyarlı olduğunun altını çiziyor. Gülüş tasarımının tek bir operasyon halinde olmadığını ve birkaç seans şeklinde sürdüğünü belirten Kutlutürk, gülüşlerinde bir estetik isteyen kadınlara seslenerek “Basit uygulamalar ile daha estetik gülüşler mümkün” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız