SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni TTK'yı Anlattılar

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:26:51
Yeni TTK'yı Anlattılar
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatyalı İşadamları Derneği'nin (MİAD) genç grubu Genç MİAD Yürütme Kurulu'nun organize ettiği 13. Fikir Platformu toplantısında Müşavir Mustafa Kınacı ve emekli Ticaret Mahkemesi Başkanı Metin Marmara , yeni Türk Ticaret Kanunu'nun getirdiği yenilikler hakkında seminer verdiler. 
 
Seminer MİAD Dernek Merkezi'nde gerçekleştirildi. Seminerin açılış konuşmasını yapan MİAD Başkanı Yunus Akdaş, MİAD'ın çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Derneğin yeni döneminde tüm kurulları ile daha tempolu çalıştığını ifade eden Akdaş, Fikir Platformu toplantısına iştirak eden misafirlere katılımlarından dolayı teşekkür etti. Yıllarca yurdun çeşitli yerlerinde hakimlik yapan ve 10 yıl boyunca da Ticaret Mahkemesi Başkanlığı yapmış olan Metin Marmara, Yeni Türk Ticaret Kanunu'nun yeniliklerini sunum eşliğinde anlattı. Değişen maddeleri yaşadığı tecrübelerle de destekleyerek anlatan Marmara , sözü diğer konuşmacı misafir Mustafa Kınacı'ya bıraktı. Kınacı , Yeni Türk Ticaret Kanunu'nun mali yöndeki değişikliklerini anlattı. Konuşmacı misafirlerin sunumlarının ardından soru cevap bölümüne geçildi. Toplantıya katılan misafirler merak ettikleri tüm soruları aktardılar. Soru cevap bölümünün ardından yaptıkları sunumdan dolayı Metin Marmara 'ya MİAD yönetim Kurulu Üyesi Hasan Yıldırım tarafından ve Mustafa Kınacı 'ya MİAD Genel Sekreteri Ahmet Turan Koçer tarafından teşekkür plaketleri verildi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız