SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yeni Türkiye İçin Çalışacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:18:18
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Aday Adayı, İl Kadın Kolları eski başkanı Emine Akkurt, muhtar ziyaretlerinde bulunuyor.

Akkurt'un ziyaretlerine ilişkin bülten şöyle:

"Ziyaretlerine Muhtar dernekleriyle devam eden Ak Parti Malatya Milletvekili A.Adayı Emine Akkurt, Malatya Muhtarlar ve Kayısı Kenti Muhtarlar Derneklerini ziyaret etti.

Akkurt, Muhtarlarla yıllardır çalıştığını belirterek “ 12 yıl boyunca İl Kadın Kolları Başkanlığı yaptım, her zaman muhtarlarımızla beraberdim. Sorunlara beraber kenetlendik. Muhtarlarımız vatandaşlarımızın sesidir. Bizi en iyi tanıyan sizlersiniz. Vatandaşlarımızın sorunlarını daha iyi anlamak hep birlikte çalışmak için bu yola çıktık. Rabbimiz nasip eder Milletin vekili olursak bütün sorunları hep birlikte aşacağız. Mahallelinin, köylünün vekili siz olacaksınız. Biz de 75 milyonun vatandaşımızın vekili olacağız” dedi.

“Mazlum Müslümanların umudu Türkiye”

Akkurt, “ Başörtüsü yüzünden okullarından atılan, İmam Hatipli diye üniversite okuyamayan gençler bugün doktor, savcı, hâkim, mühendis oluyor. Türkiye’yi o günlerden bugünlere getiren Rabbimize binlerce kez hamd olsun. Yeni Türkiye Mazlum Müslümanların umudu oluyor. Zulüm gören Müslümanlar, Yeni Türkiye’yi Ümmetin kurtuluşu olarak görüyor. Hep birlikte Yeni Türkiye ve Ümmet için durmadan çalışacağız” diye konuştu.

Dernek başkanları ve muhtarlar yaptıkları çalışmalar ile ilgili bilgilendirmede bulunarak Emine Akkurt’a Başarılar diledi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız