SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Vali Yardımcısı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Vali Yardımcılığı görevine atanan ve bir süre önce Malatya'ya gelerek göreve başlayan 43 yaşındaki Dr. Sefa Çetin tanışma ziyaretlerini sürdürüyor. Belediye Başkanı Cemal Akın'ı da ziyaret eden Çetin, Malatya'ya hizmet için çaba göstereceğini bildirdi.

Kütahya Vali Yardımcısı ve İl Özel İdare Genel Serketeriylen Malatya Vali Yardımcılığına atanan Çetin'in, Malatya'daki görevine başlamasından sonra, il ve kent yöneticilerine tanışma ziyaretinde bulunduğu öğrenildi.

Belediye Başkanı Akın, Vali Yardımcısı Sefa Çetin’in Malatya’da görevlendirilmesinden dolayı mutluluk duyduklarını, Malatya için güzel hizmetler üreteceğine inandığını belirterek, başarılar diledi.

Çetin ise Belediye Başkanı Akın ile daha önce tanıştıklarını ve sevip saydıklarını belirterek, Malatya’nın Türkiye’nin güzel bir şehri olduğunu, hizmet noktasında elinden gelen gayreti göstereceğini söyledi.

Afyon- Sandıklı doğumlu olan, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'ni bitirdikten sonra 1988'de Sayıştay Denetçi Yardımcısı olarak memuriyete başlayan, kaymakam vekillikleri ve kaymakamlıklardan sonra bir yıl kadar memuriyetten ayrı kalıp, özel bir şirkette görev yapan, daha sonra tekrar memuriyete dönen Çetin'in, yurt içi ve dışında çeşitli eğitim programlarına katıldığı öğrenildi.

İyi derecede İngilizce bilen Fransızca ve Almanca lisanlarını da başlangıç düzeyinde konuşan Çetin'in; İngiltere'de Middlesex Üniversitesi Sosyal Politika Anabilim Dalı'nda yüksek lisans, Çukurova Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Bölümü Yönetim ve Organizasyon Ana Bilim Dalı'nda da doktora yaptığı belirtildi. Çetin'in, 22 Temmuz seçimlerinde Afyon'dan MHP 2. sıra adayı olduğu, ancak seçilemediği öğrenildi. Seçimlerin ardından tekrar memuriyete dönmek için başvuran Çetin'in, İçişleri Bakanlığı'nca Diyarbakır'ın Bismil İlçesi kaymakamlığına atandığı, ancak bu göreve başlamadan tayininin Malatya Vali Yardımcılığı'ya yapıldığı haber alındı.

Engin Durmaz, Erdinç Filiz, İnci Sezer Becel ve Orhan Çiftçi'den sonra Dr. Çetin'in göreve başlamasıyla Malatya'daki Vali Yardımcısı sayısı 5'e yükseldi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız