SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yeni Yatırımlar Getirmeye Devam Edeceğiz"

0
Güncellendi - 2019-12-29 05:07:32
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, “Darbe süreçleri olmamış olsaydı bugün kat ettiğimiz yol çok daha iyi olacaktı, kişi başına düşen milli gelirimiz çok daha yüksek olacaktı.” Dedi.

Milletvekili Çalık, AKP İl Başkanlığında düzenlenen Halk Gününe katılarak vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

Toplantını açılışında konuşan AKP İl Başkanı İhsan Koca, Halk Gününü düzenlemekteki amacın vatandaşların taleplerin, beklentilerin ve önerilerin daha organize bir şekilde milletvekillerine ulaştırmak olduğunu belirterek, “Halk Günü uygulamasının taleplerin ve sorunların iletilmesinin daha faydalı olacağını düşündük. Bu nedenle Halk Günü uygulamasına tekrar başlıyoruz.” dedi.

Milletvekili Çalık, “17 yıllık AK Parti iktidarında halktan yana olan her şeyin ilkini AK Parti yaptı. Kulağımızı milletimizden hiç çekmedik. Bütün Malatyalı hemşehrilerime 17 yıldan beri verdikleri bütün desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Malatya’mıza ve ülkemize hizmet etmeye, yeni yatırımlar getirmeye devam edeceğiz” dedi.

TBMM’de 2020 bütçesinin kabul edildiğini belirten Çalık, “Bütçe rakamlarına göre, 2002 yılından bugüne Türkiye’de 10 kat büyümeyi gerçekleştirmiş durumdayız. Toplam 1.091 trilyon TL bütçemiz var. Bu bütçeyi hizmete ve yatırıma dönüştüreceğiz. 2002 yılında vergi gelirlerimizin yüzde 85’i faize gidiyordu. Geriye kalan yüzde 15 ise vatandaşa harcanıyordu. Darbe girişimlerine ve ekonomi darbelerine rağmen vergi gelirlerini yüzde 14’ü sadece faize gidiyor. Darbe süreçleri olmamış olsaydı bugün kat ettiğimiz yol çok daha iyi olacaktı, kişi başına düşen milli gelirimiz çok daha yüksek olacaktı.” şeklinde konuştu.

Çalık, vatandaşlardan gelen talep ve sorunları dinledi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

16 yorum yapılmış

  • Hasan (4 yıl önce)
    Ak parti bu ülkeye hayal edemeyeceğimiz hizmetler verdi ama çok büyük yanlışlarda yaptı.umarım 2023 e kadar bu batmış ekonomiyi düzeltirler ama pekde düzeleceğe benzemiyo.benim fikrim ak parti döneminde milyar dolarlık olan müteahit iş adamlarında beşer milyar dolar hazineye bağış yaparlarsa ekonomi iyi olur seçimide kazanırlar.iyi fikir bence
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (4 yıl önce)
    Valla helal olsun size bir şekilde gemiyi yürütüp milleti kandırarak siyaset yapıyorsunuz 20 yıldır iktidarsınız...
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (4 yıl önce)
    vergi gelirlerinin %14 ü faize gidiyormuş !!! doğrusu vergi gelirleri faize yetmiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • ALİ (4 yıl önce)
    Asıl darbeci sizsiniz siz. Dine darbe yaptınız.Artık islam slogan dini oldu ibade dini değil eitime darbe yaptınız,kökten bitti eğitim tarıma darbe yaptınız,üretm bitti herşeyimiz dışarı bağımlı askari ücretliye darbe yaptınız,Tüik in açıkladığı yoksulluk sınırının altında Memura darbe yaptınız ,657 gitti iş güvencesi bitti Başörtüsüne darbe yaptınız,Dün başörtüsü ile üniversiteye gidemeyenler bugün hapiste hepsi İmam hatiplere darbe yaptınız,İmam hatiplerde 5 vakit namaz kılma oranı %9
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYA Lİ (4 yıl önce)
    Doğanşehir belediye başkanı sayın Vahap Küçük den örnek alın, halk gününde anında çözüm ihtiyacı olana cebinden para vererek halkının işini yerinde ve hızlı çözüyor bu güne kadar çözemediği bir durum yaşanmamıştır,sayın vekillerin kağıda yazıyor toplantı bitince notlar yirtiliyor veya kendi adamlarının işi görülüyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalisi (4 yıl önce)MALATYA Lİ isimli kullanıcı yorumuna
    Malatyalı kardeşim akpınar meydanına o kadar yüksek binaya izin verilir mi bir düşün birde şehri gez fazla kat izinleri verilerek kimlere nasıl rantlar sağlanmış bir gör diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tr 44 (4 yıl önce)
    Suratlarından belli olmuyormu bitmişligin Yansıması herkesten çok daha iyi biliyorlar Miyadı doldu artık millet bu ucuz laflara karnı tok Uzun iktidar bu ülkede saltanat haline geliyor Yöneticilerde kendini padişah sanıyor demekki Çok uzun olmamalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Taner (4 yıl önce)
    Rahip serbest bırakıldı. Gündem değişsin diye kaşıkçı mevzusu çıktı. Asgari ücretin düşüklüğünü ört bas etmek için yerli otomobil sabahtan beri anlatılıyor ama artık millet UYANDI...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kenan (4 yıl önce)
    Türkiye'de hiçbir iş ve yatırım yapılmayan ve kepenk kapatma ve iflas etme sırasında bir numara olan ilimiz bütün vekillerimiz (6 su birden ) hepinizi alkışlıyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkiye sevdalısı (4 yıl önce)Kenan isimli kullanıcı yorumuna
    Otomobilin tasarımcısı italyan ciosu İsveç bilmem nesi alman ortada fabrika yok çok onemlide değil sanki bugüne kadar hiç araç yapılmamıştı taş devrindeydik ilk otomobili biz bulmuş gibi seviniyoruz bu durum bu büyük ülkeye yakışmıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Garip Müslüm (4 yıl önce)
    Değerli Vekilim Sayın Öznur Çalık; maalesef üzülerek söylüyorum ki, AK Parti artık Türk siyasi tarihinde miadını doldurmuştur. Tıpkı ANAP, DYP, SHP, DSP ve DP gibi. AKP nin bundan sonra yapılacak ilk genel seçimde gideceği yer siyaset mezarlığıdır. Bunu iddia ederken de boş biri olarak değil 40 yıllık devlet tecrübesi olan bir siyaset bilimci ve ekonomist olarak söylüyorum. Bakınız Türk seçmenini bir çok konuda vaatlerle ikna edebilirsiniz, ancak bir tek konuda ikna edemezsiniz, o da mutfaktaki tenceresi kaynamadığı zaman. Sayın Öznur Hanım: sizler siyasetçi olarak; Türkiye'de gittikçe derinleşen ekonomik krizi, rekor düzeye ulaşan işsizlik rakamını, temel mal ve hizmetlere yağmur gibi yağan zamları, her geçen gün vatandaşın alım gücünün azaldığını, ekonomik sıkıntılar nedeniyle boşanmaların arttığını, insanların ekonomik sıkıntıları yüzünden bunalıma girerek çareyi intiharda aradıklarını, özellikle de son aylarda artan toplu intihar olaylarını, icra dosyalarındaki rekor artışları, bankaların bilançolarında batık kredi miktarlarının yükseldiğini acaba biliyor ve görüyor musunuz? Gerçi siyasetçiler gerçekleri görmek ve bilmek bazen zor gelebilir. Görseniz de görmek, bilseniz de bilmek istemezsiniz. Çünkü atalarımız tok açın halinden anlamaz derler. O yüzden bu saatten sonra ne söylerseniz söyleyin, hangi vaatte bulunursanız bulunun artık vatandaşın boş sözlere ve vaatlere karnı toktur.
    0
    0
    Yanıtla
  • 2324 TL ile kira su yakıt elektirik parası ver birde üç çocuk okut ulaşım mutfak sağlık .... .........birde bu işi bulamayanlar var Allah işi olmayanlara yardım etsin .
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Otogar ın önünde kamyon garajı var, kısa sürede çözmeniz dileğiyle
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaliiii (4 yıl önce)
    Simdiye kadar malatyaya ne yatirim yaptiniz açıklayın bakalim bilelim şu cevre yolu ne oldu mesela ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Akçadağa kocaman cezaevi yaptı daha ne istiyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • mahmut açıkgöz (4 yıl önce)Malatyaliiii isimli kullanıcı yorumuna
    en iyi soru.
    0
    0
    Yanıtla