SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Yere Taşındılar

A- A+ PAYLAŞ

Adana Malatyalılar Kültür ve Dayanışma Derneği yeni binasına taşındı.

Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yağan (ortadaki), 25 Ekim Pazar gününden itibaren Döşeme Mahallesi 60056 Sokak'ta müstakil bir binada olacaklarını, aynı gün saat 14.00'de bir tanıtım toplantısı da düzenleyeceklerini söyledi. Yağan şöyle devam etti:

"Göreve geldiğimiz kongrede üyelerimiz mevcut yerin değiştirilmesini istemişti. Bu hedefimizi henüz gerçekleştirebildik. Şimdi sıra, bu binayı satın almaya geldi. Hemşehrilerimizden destek görebilirsek, derneğimizin sürekli bir yeri olabilecek. Yeni yerimiz Valilik binası ile Çifteminare arasında merkezi bir konumda. Tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz. "

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız