SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yeni Yeşilyurt Çok Farklı"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:26:51
A- A+ PAYLAŞ

Ak Parti Aday Adayı Mimar Vahap Erdem seçim  ziyaretleri çerçevesinde MÜSİAD ile Türkiye Mimarlar ve Mühendisler Odaları Birliği’ne (TÜMMOB)  bağlı Oda Temsilcilerini  ziyaret etti. Ziyaret sırasında konuşan  Makine Mühendisleri Odası Malatya Temsilcisi Erdal Yavaş, “Yeşilyurt artık eski Yeşilyurt değil. 300 bin nüfuslu Yeni Yeşilyurt’a genç dinamik ve teknik donanımlı ve enerjisini burası için harcayacak camiamızdan mimar veya mühendis birinin olması Malatya’nın geleceği için büyük önem taşımaktadır” dedi. 

“YENİ YEŞİLYURT ÇOK FARKLI”

Türkiye Mimarlar ve Mühendisler Odaları Birliği(TÜMMOB) Makine Mühendisleri Odası Malatya Temsilcisi Erdal Yavaş, Elektrik Mühendisleri Odası Temsilcisi Yusuf İnan ve İnşaat Mühendisleri Odası Temsilcisi Bedir Özten’i ziyaret eden Yeşilyurt Belediye Başkan Aday  Adayı Mimar Vahap Erdem, bu süreçte özellikle mimar ve mühendislerin kentin gelişmesine büyük katkı sunacağını ifade etti. 

Makine Mühendisleri Odası Temsilcisi Erdal Yavaş ise yaptığı konuşmada, Yeşilyurt’un artık eski Yeşilyurt olmadığını belirterek, ”Mühendisler olarak şu gerçeğin altını çiziyoruz. Artık 300 bin nüfuslu bir Yeşilyurt’u idare edecek Teknik donanıma ve enerjiye sahip bir arkadaşımızın burada Belediye Başkanı olmasını istiyoruz. Bu nedenle Vahap Erdem’in aday olmasını önemsiyoruz. Yeni Yeşilyurt Malatya’yı büyütecek bir Yeşilyurt olacak. Hareketli, enerji ve her şeyden önce Mimar ya da Mühendis bir Adayın burada Başkanlık yapmasını istiyoruz.” Dedi. 

BALİN: BU GÖREVİ RAHATLIKLA BAŞARIR

MÜSİAD Şube Başkanı Mehmet Balin’i de makamında ziyaret eden Mimar Vahap Erdem, İş Adamları Dernekleri ile sürekli fikir alışverişinde bulunduklarını belirterek, Onların önemli desteği sayesinde önemli işlere imza attıklarını ifade etti. 

MÜSİAD Şube Başkanı Mehmet Balin ise, Vahap Erdem’i  teknik anlamda bilgi ve birikimi olan biri olarak yakından takip ettiklerini belirterek,”OSB’deki çalışmalarını yakından biliyoruz. Çalışmaları sürekli takip ediyoruz. Bu donanıma sahip bir arkadaşımız. Biz bu görevi de başaracağına inanıyoruz”dedi. 

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız