SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Yıl Mesajları

A- A+ PAYLAŞ
Malatya Valisi Ulvi Saran, Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Emniyet Müdürü Mustafa Aygün yeni yıl dolayısı ile yayınladıkları mesajda, tüm Malatyalılara sağlık, mutluluk ve başarı dolu günler diledi. 
 
Geçmiş yıllarda yapılan Malatya ile ilgili projelerinde hatırlatıldığı Vali Saran'ın mesajı şöyle; 
 
 
"Bozkırı yeşile çeviren Beydağı Ağaçlandırmasıyla,
 
Yıkılmaya yüz tutmuş tarihi eserlerinin, sokaklarının restorasyonuyla,
 
Yediden yetmişe okuyarak kırılan Guinness Rekoruyla,
 
Sempozyumlar, Festivaller, Tanıtım Günleriyle,
 
Kayısımız ve diğer tarım ürünlerindeki önemli projelerle,
 
1, 2 ve 3’ncü Organize Sanayi Bölgesindeki yatırımlarla,
 
Keşfedilmeyi bekleyen dağların, projelenerek turizmde değerlendirilmesiyle,
 
Kültürünün, Sanatının, Edebiyatının, Folklorunun yetiştirdiği insan potansiyelinin yüze yakın kitapta değerlenmesiyle,
 
2011 Yılını Malatya’mız için kazanç yılı olarak geride bırakıyoruz.
 
2012 Yılında yürüteceğimiz çalışmalarla, Malatya’mızın daha yaşanılabilir bir kent olarak ileri seviyelere gelmesini diler, tüm hemşerilerimizin yeni yılını kutlar, sağlık, mutluluk ve başarı dolu günler dilerim. "
 
 
BAŞKAN ÇAKIR'IN MESAJI
 
Yeni yıl dolayısı ile Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır mesaj yayınladı. 
 
Çakır'ın yayınladığı mesaj şöyle; 
 
“Millet olarak yeni bir yıla daha girmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 2012 yılının Malatya’mıza, ülkemize ve bütün insanlığa barış, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum.
 
Malatya Belediyesi olarak önceki yıllarda olduğu gibi 2011 yılında da yoğun bir şekilde hemşehrilerimize hizmet etmenin mutluluk ve huzurunu yaşıyoruz. Belediyemiz tarafından yapılan hizmet ve yatırımlar sayesinde Malatya’mız; bölgede yükselen bir değer konumuna gelmiştir. Geleceğin modern Malatya’sının oluşturulması amacıyla sürdürdüğümüz yoğun çalışmalar, insanlarımızın ve özellikle de geleceğimiz olan çocuklarımızın daha yaşanılabilir bir kentte yaşamaları içindir. Belediyemiz tarafından 2011 yılında sürdürülen hizmet, yatırım ve uygulamalar, 2012 yılında da yoğun bir şekilde devam edecektir.
 
Yapılan çalışmalarımızın hemşerilerimiz tarafından kabul görmesi ve desteklenmesi ise bizleri memnun etmektedir.
 
Bu duygu ve düşüncelerle; 2012 yılının başta Malatya’mız olmak üzere ülkemizde yatırım ve hizmetlerin en üst seviyede gerçekleştiği, birlik ve beraberliğimizin daha da pekiştiği bir yıl olması temennisiyle, herkese sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum”.
 
EMNİYET MÜDÜRÜ..
 
Emniyet Müdürü Aygün de mesajında şöyle dedi:
 
"Huzur, güvenlik ve esenlik içinde geçirdiğimiz 2011 yılını tamamlayıp, hedeflerimizi gerçekleştirebileceğimiz ve hayallerimize de bir adım daha yaklaşacağımız yeni bir yıla girmenin heyecanı içerisindeyiz.
 
Malatya Emniyet Teşkilatı olarak 2012 yılının Malatya’mıza ve Ülkemize huzur, barış ve mutluluk getirmesini temenni ediyoruz.
 
Bu duygularla; başta Malatya halkı olmak üzere tüm basın mensuplarımızın Yeni Yılını en içten dileklerimle kutlar sağlık, mutluluk ve başarı dolu günler diler,
 
Saygı ve Sevgilerimi sunarım."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız