SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Yıl Mesajları

A- A+ PAYLAŞ

Yeni yıl dolayısıyla Vali, milletvekili ve belediye başkanın kutlama mesajları yayınladılar. Bu arada Valilik, yılbaşı gecesi dolayısıyla alınan önlemler hakkında da bilgi verdi.

VALİ'NİN MESAJI..
Vali Halil İbrahim Daşöz'ün yeni yıl dolayısıyla yayınladığı mesaj şöyle:

"2008 yılının ilimize, ülkemize sağlık ve mutluluk getirmesini diler, tüm halkımızın yeni yılını kutlar, aileleri ile birlikte huzurlu bir yıl geçirmelerini temenni ederim."

MİLLETVEKİLİ ÖLMEZTOPRAK'IN MESAJI
AKP Milletvekili Fuat Ölmeztoprak, yeni yıl dolayısıyla yayınladığı mesajda, "Büyük idealler ve güzel umutlarla yeni bir yılı daha karşılıyoruz.

Cenab-ı Hakk'tan 2008 yılının tüm insanlığa ve ülkemize huzur, barış ve sağlıklı günler getirmesi dileğimle.

Aziz milletimizin ve Malatyalı hemşehrilerimin yeni yılını en içten dileklerimle kutlar, selam ve saygılar sunarım."dedi

BELEDİYE BAŞKANININ MESAJI..
Belediye Başkanı Cemal Akın da yayınladığı yeni yıl mesajında özetle şöyle dedi:

"“Geride bıraktığımız 2007 yılı Malatya’mız ve ülkemiz açısından önemli gelişmelerin yaşandığı bir yıl olmuştur.2002 yılında istikrarı yakalayarak büyük bir kalkınma hamlesi başlatan Ülkemiz, 2007 yılında yapılan genel seçimlerde bu istikrarını daha da perçinlemiş, her alandaki gelişme ve büyüme hızını artırmıştır.

2007 yılında her alanda ülkemizdeki önemli gelişmelere paralel olarak Malatyamız’da da insanlarımızın hayatlarını kolaylaştırıcı çok önemli yatırım, hizmet ve uygulamalar yapılmıştır.

Çalışmalarında insan faktörünü ön planda tutan Malatya Belediyesi; Meyvecilik arazisinin Malatyalılara kazandırılması, Yeni Belediye Hizmet Binası’nın ikinci kısım inşaatına başlanması, yeni otobüslerin alınması, Sümerpark’ın yüzde 99 seviyesinde bitirilmesi, Yeni Camii Çevre Düzenlemesinin bitirilmesi, Tecde Kültür ve İş Merkezinin bitirilmesi, Doğalgazın nüfusun % 80’inin yaşadığı bölgeye ulaştırılması, Taştepe’de müstakil tapuların dağıtılması, Çevreyoluna köprülü üst kavşakların ihale edilmesi, Voleybol takımımızın 1. lige, Masa Tenisi takımımızın 2. lige, Futbol takımımızın 3. lige çıkması, sağlık, sosyal ve kültürel etkinlikler ile diğer hizmet ve uygulamalarla Hemşehrilerimize hizmet etmenin onur ve bahtiyarlığını yaşamaktadır.

Malatya’mız 2008 yılında, Beydağı eteklerinde 60 bin dönümlük alanın imara açılmasıyla, 2 bin dönümlük alanda kentsel dönüşüm projesinin hayata geçirilmesiyle, bölgenin en modern parkı olan Sümerpark’ın hizmete girmesiyle, Türkiye’de örnek hizmet binalarından birisi olan Yeni Belediye Hizmet Binası’nın hizmete girmesiyle, Meyvecilik Araştırma arazisinin düzenlenmeye başlamasıyla, Çevreyoluna köprülü üst kavşakların yapılmasıyla planlı ve düzenli gelişme alanında önemli mesafeler katedecektir.

2008 yılının başta Malatyalı hemşerilerim olmak üzere, tüm milletimize, ülkemize, dünyamıza ve tüm insanlığa barış, huzur, kardeşlik ve mutluluk getirmesi temennisiyle saygılarımı sunuyorum”

MALATYASPOR BAŞKANI..
Malatyaspor Başkanı Kavuk şu mesajı yayınladı:

"Acı ve tatlı hatıralarıyla 2007 yılını geride bırakırken, yeni bir yıla girmenin sevincini yaşıyoruz.

2008 yılının ülkemize ve tüm insanlığa barış, huzur ve sağlık dolu günler getirmesini diliyorum.

Malatyaspor Kulübü olarak, yeni yıla umutla bakıyoruz. Malatyalıların gururu ve sembolü Malatyaspor’un sağlıklı bir kulüp yapısına kavuşturulup kurumsallaşması için ben ve yönetim kurulu üyelerim canla başla çalışıyoruz. Bu çalışmalarımız yeni yılda artarak devam edecektir.

Sayın Valimiz Halil İbrahim Daşöz, Sayın Belediye Başkanımız Cemal Akın, Malatya ve Malatya dışında yaşayan tüm taraftarlarımız ve tüm kamuoyunun desteğiyle Malatylaspor’u örnek bir kulüp haline getireceğimize inanıyoruz.

Yeni yılın hem Malatya hem Malatyaspor için güzel günlerin başlangıcı olmasını temenni ediyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle, yönetim kurulum adına tüm Malatyalıların ve Malatyaspor’a gönül verenlerin yeni yılını kutluyor, sağlık ve mutluluk dolu günler diliyorum.”

YILBAŞI ÖNLEMLERİ..
Bu arada Vali Daşöz, yılbaşı gecesi dolayısıyla alınan önlemleri şöyle açıkladı:

"Yılbaşının huzur içerisinde geçmesini sağlamak amacıyla halkımızın can ve mal güvenliği ile ilgili hizmetlerin aksatılmadan yerine getirilmesi için tedbirler alınmıştır. Vatandaşlarımız ihtiyaç duydukları takdirde aşağıda belirtilen telefon numaralarına müracaat edebileceklerdir.

İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ:
155 Polis İmdat
212 55 45 Emniyet Nöbetçi Müdürlüğü
212 55 40 Trafik Ekipler Amirliği
324 11 11 Asayiş Şube Müdürlüğü
212 55 00 Santral
212 55 11 Santral
İL JANDARMA KOMUTANLIĞI:
156 Jandarma İmdat
341 03 1’dan 12’ye kadar Santral
341 03 14- 341 03 15-341 03 24 Santral
BELEDİYE BAŞKANLIĞI:
321 16 08 ve 153 Zabıta
322 79 98- 326 45 66 ve 110 İtfaiye
237 57 90 Organize Sanayi İtfaiye
221 21 00-185 Maski Kanalizasyon
336 15 15 ve 188 Cenaze
FEDAŞ MÜESSESE MÜDÜRLÜĞÜ:
212 86 01 ve 186 Elektrik Arıza
237 54 75- 237 54 84’ kadar Santral
TELEKOM BAŞMÜDÜRLÜĞÜ:
121 Arıza
555 10 44- 444 14 44 Nöbetçi Amirliği
İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ:
323 27 86- 321 12 02 Santral

Devlet Hastanesi ve Beydağı Devlet Hastanesi Acil Servisinde 2 Uzman Doktor, 2 Pratisyen Doktor, 2 Hemşire devamlı görev başında bulunacak, polikliniklerde yeteri kadar sağlık personeli ve doktor bulundurulacaktır. Ayrıca sağlık ile ilgili sorunlar için Devlet Hastanesinin ve Beydağı Devlet Hastanesinin aşağıda belirtilen telefonlarına başvurulacaktır.

Devlet Hastanesi : 326 15 69’dan 326 15 78’ e kadar santral
Beydağı Devlet Hastanesi :212 10 10’dan 212 10 20’ye kadar Santral"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız