SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Yılı Karşılarken..

A- A+ PAYLAŞ
2011'e girmemize sayılı günler kala yeni yıl esintilerini her yerde görmek mümkün. Evet, bir yılı daha acısıyla tatlısıyla geride bırakıyoruz. MalatyaHaber olarak yoğun ve güzel bir yıl geçirdik diyebilirim. Yıl boyunca önemli haberlere imza attık ‘gündem’ belirledik... Malatya’nın nabzını tutmaya çalıştık… İnsanlarımızı ‘haberdar’ ettik ve demokratik, güvenilir ve herşeyden önemlisi ‘sansürsüz’ bir ortamda tartışmalarını sağladık. Evet, atıl kalmak yok... Ancak, yeni şeyler söylemek de her gün yenilenmeyi gerektirir elbette... Bizim niyetimiz bu şehrin güzel insanlarıyla güzellikleri paylaşmak, bu paylaşmanın hazzını birlikte yaşamak. Hayata dair güzellikleri MalatyaHaber vasıtasıyla sizlerle yaşamak… Doğanın ve insanın yazgısı hep aynı; doğma, büyüme, kirlenme ve kaçınılmaz son… Geçmiş, şimdi ve gelecek üçgeninde atılan adımların yorgunluğu insanın omuzlarında ağır bir yük sanki. Yaşadığımız her anı çekici kılan, yaşanılır hale getiren yegâne şey, diğer ‘yanımızla olmanın’ mutluluğudur sanırım. Yeni bir yıla girerken bazılarımız diğer ‘yarımızla olamamanın’ acısını duyacak içinde. Bazılarımızsa diğer yarısını bulmanın mutluluğuyla karşılayacak yeni yılı… Kapattığımız umut kapılarını yeniden açacağız yeni bir yıla merhaba derken. Diğer yarımızın sıcaklığını hissedeceğiz içimizde. Yıldızların altında belki de gökyüzünde uçuyor olacağız. Korkular, o içimizi daraltan kaygılardan uzaklaşacağız yeni yıl sevinciyle. Biz yine de iyi niyet dileklerimizi esirgemeyelim insanlardan. Barış, mutluluk, sevgi, dostluk mesajları uçuşsun dillerimizde... Bu duyguları hissedip dokunabilenlerin yılı olsun 2011. Kişi olmanın en güzel yanı da umutların hiç bitmemesi değil mi..? Huzurlu, mutlu, sağlıkla, sürprizlerle dolu, keyifli bir yıl diliyorum... Görüşmek üzere… Suat Kozluklu

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız