SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sefa' Malatya'da Yeni Yılın İlk Bebeği

0
Güncellendi - 2018-01-02 02:36:04
'Sefa' Malatya'da Yeni Yılın İlk Bebeği
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da 2018 yılının ilk bebeği Hülya ve İrfan Yiğit’in erkek çocukları olarak dünyaya gelen ‘Sefa’ oldu.

Malatya Devlet Hastanesi Beydağı Kampüsü Kadın Doğum bölümünde saat 00.05'te normal doğumla 3 kilogram ağırlığında bir erkek bebek dünyaya getiren 39 yaşındaki Hülya Yiğit, eşi 39 yaşındaki İrfan Yiğit ile yeni yılın ilk dakikalarında bebeklerini kucaklarına almanın mutluluğunu yaşadı.

Dördüncü çocuğunu dünyaya getirdiğini belirten Hülya Yiğit, “Mutluyum, çok şükür sağlıklı doğdu. Yılın ilk bebeği oldu. Bizim için önemli olan sağlıklı doğması. Bebeğimizin ismini Sefa koyduk” dedi.

Anne Yiğit, yeni yılın ilk bebekleriyle birlikte 2018’de barış dileğinde bulunarak, “Sağlık, huzur, barış istiyoruz. Son zamanlarda ortalığın sakinleşmesini istiyoruz. Barış olsun dünyada. Çocuklar sefalet çekmesin, hepsi huzurlu, mutlu olsun, sağlıklı büyüsünler istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Yeni yıla bebekleriyle birlikte girmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten baba İrfan Yiğit ise “Güzel bir duygu, Allah herkese nasip etsin. Önemli olan bizim için sağlıklı olması. İnşallah vatan ve millet için hayırlı bir evlat olur. 14 yıllık evliyiz, dördüncü çocuğumuz” dedi.

Baba Yiğit, yeni yıldan beklentilerinin ise tüm dünyada huzur, barış, mutluluk, sağlık olması ve savaşların son bulması olduğunu söyledi.

Kadın Doğum Uzmanı Doktor Barış Çıplak da, “Yeni yılın ilk bebeğini normal bir doğumla dünyaya getirtmenin mutluluğu içerisindeyiz. Sağlık, barış, mutluluk temenni ediyoruz herkese öncelikle ailemize, yeni bebeğimize ve bütün dünyaya. Bebeğimiz 3 kilo civarında doğdu. Bir sıkıntı olmadı. Zaten dördüncü gebelikti, bir sıkıntı olmadan normal doğum gerçekleşti” diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız