SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Yılın İlk Bebeği

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:08:25
Yeni Yılın İlk Bebeği
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da yeni yılın ilk bebeği Enes oldu. 

Malatya Devlet Hastanesi Beydağı Kampusu’nda Fatma Ateş, normal doğumla bir erkek bebeği dünyaya getirdi. Yeni yıla girildikten dört dakika sonra saat 00.04’te ikinci çocuğunu kucağına almanın mutluluğunu yaşayan Fatma Ateş, “Bebeğimiz sağlıklı bir şekilde doğduğu için çok mutluyuz. İsmini Enes koyduk” dedi.

2014 yılının tüm Müslümanların yılı olmasını dileyen genç anne, “2014’te savaşların bitmesini istiyoruz. Suriye ve Filistin’deki Müslüman kardeşlerimizin acıları dinsin artık” diye konuştu.

Baba Rıza Ateş ise, 2014 yılında ikinci çocuklarını kucaklarına almanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Doğumu gerçekleştiren Kadın Doğum Uzmanı Dr. Cengiz Onurcan, Ateş çiftini tebrik ederek, “Bebeğimiz 4 kilo 200 gram ağırlığında dünyaya geldi. Bebeğimiz sağlıklı dünyaya geldiği için çok mutluyuz. Anne ve bebeğin sağlığı gayet iyi. Yeni yılın bebeği burada doğduğu için çok mutluyuz” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız