SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Yılınız Kutlu Olsun...

A- A+ PAYLAŞ

Her yeni yıl insanda eskiden kurtulmak hissini doğurur. Geçmiştir ve eskimeye yüz tutmuştur. Nostalji olmayı hak etmiştir ve yeni ile yarışacak gücü, enerjisi yoktur. Hem acısıyla, tatlısıyla geçen geçmiştir, önümüze bakmak gerektir.

Öyle değil mi?

Yeni yılın mutluluk, sağlık, başarı ve para getirmesini dileriz hep. Kimden dilendiği bile meçhuldür hâlbuki. Ama gelecek olan değilse bile, bi sonraki, oda değilse öbürü, mutlaka bu dileklerimiz haricinde bişeyler getirir başımıza. Yaşlanıp da sağlığını yitirmeyen kaç kişi tanıyorsunuz. Ya da gelen yılın getirdiği para sayesinde mutlu olanı.

Yeni yıllar dilekleri çoğu zaman yerine getirmez. En azından hepsini birlikte.

Bazen para getirir, sağlığı alır. Bazen aşkı getirir, aklı alır. Sonra döner başarıyı getirir, huzuru alır. Hepsini birden getirdiğine şahit olmadık.! Öyle biri varsa ne mutlu ona.

Yeni yıl, yeni yıl diye geldi de beraberinde götürmedimi güzellikleri hep. Hergün biraz daha uzaklaşmadık mı masumiyetimizden... Nerde kaldı o saf temiz çocuklar. Menfaat nedir biliyormuyduk. Küslüğümüz en fazla 2 gün sürmez miydi? Kıskançlıklarımız bile komik değil miydi?

Eskiyi değerlendirip, yeniyi öyle karşılayalım. Yüzleşme konusunda daha cesur olalım.

Yeni yıl iyi gelsin hepinize.

Malatya Haber Ailesi…

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız