SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yeni Yol Haritası da Çizilecek'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır, 29 Mart'ta yapılacak seçimlerin çok önemli olduğunu belirterek, "Bu seçimler sadece belediye başkanını seçmekle kalmayacaktır." dedi.

Çakır'ın çalışmalarına ilişkin basın bülteni şöyle:

"Sabah kahvaltısında Yusuf Gezer tarafından organize edilen özel rehabilitasyon merkezi temsilcileriyle, Ahmet Çakır ve Milletvekili Mehmet Şahin bir araya geldi. Daha sonra Çakır, İnönü Caddesi, Turan ekmeksiz caddesi, Bakırcılar çarşısında esnaf ziyaretleri yaptı. Yeşiltepe Ahmet Yesevi Mahallesi market açılışı yaptıktan sonra akşam mahalle toplantıları kapsamında Milletvekili Mucahid Fındıklı ve Çakır, ilk olarak Çukurdere ( Sıtmapınarı ) Mahallesi, Bentbaşı mahallesi, Kiltepe mahallesi vedamla düğün salonunda velioğlu gençlik derneği ile damla düğün salonunda mahalle toplantıları gerçekleştirildi.

Her geçen gün oy uğruna koltuk uğruna siyasetin seviyesini düşürücü çalışmaları hep birlikte izliyoruz. Ancak Ak Parti daha önceden olduğu gibi yine dik durmuş duruşundan taviz vermemiş, yapacağı proje ve çalışmalarını kaynakları belli uygulanabilir gerçekçi projelerden seçmiştir. Yapılan ziyaret ve toplantılarda çalışmalara yönelik benimsenen anlayış ve projeler anlatıldı.

ÇAKIR; METROPOL BİR ŞEHİR İÇİN
Bu seçimler çok önemlidir. Bu seçimleri çok önemsiyoruz sizlerinde aynı şekilde önemsemesini bekliyoruz. Bu seçimler sadece belediye başkanını seçmekle kalmayacaktır, seçim sonrasında gelişen olaylar yeni bir yol haritasının çizilmesini de gerekli kılacaktır.

Bazı partiler Ak parti hükümetinin yaptığı çalışmaları hayal dahi edemezken biz gerçekleştirdiğimiz icraatlarla ayakları yere basan projelerle Türkiye’yi lider bir ülke, Malatya’yı ilkler arasına sokarak metropol bir il yapmak için çalışıyoruz.

Hizmetin adresi olan partimiz, uyguladığı dürüst, adil ve şeffaf yönetim anlayışıyla insanımızın huzuru ve refahı için çalışmaktadır, çalışmaya devam edecektir.

Benimsediğimiz ve uygulamaya çalıştığımız anlayışımız kamu kaynaklarını etkin ve verimli kullanan hesap sorulabilir bir anlayış ile katılımcı, demokratik karar mekanizmalarının işletilmesidir.

Küresel mirasımıza ve değerlerimize sahip çıkarak gelecek seçimler için değil, gelecek nesiller için en güzel yarınları inşa etmek zorundayız.

Özellikle kentsel dönüşüm bölgesi için getirilen önerilerde daha önce belediye başkanlığı yapan o dönemde hiçbir çalışma yapmayanlardır. Şu anda ise çözüm önerisi olarak, “ilk olarak belediye meclisi toplantısında alacağımız karar o bölge için olacak” diyen ve bunu çözüm önerisi olarak dillendiren aday, o bölge insanının mağdur edildiğini söylüyor. Esas mağduriyet oy uğruna o bölge insanını kandırmak, onların oylarını almak için çözüm önerisi olmadan kahramanlık yapmaktır. Biz o bölgede yaşayan insanların ne halde olduklarını ve ne şartlarda o evleri yaptıklarını en iyi bilenlerdeniz. İlk günden bu yana o bölge insanları ile özellikle siyasi rant malzemesi yapmadan mücadelelerinde yanında yer almak şartı ile o bölgede kurulan sivil toplum örgütleri de dahil olmak üzere, istişarelerde tutun, o derneklere milletvekillerinin katılımıyla dernek üyeliğe kadar desteğimiz hep yanlarında oldu. Gelinen aşamada o bölge insanı ve bizler gönül rahatlığı ile bu projenin uygulanacağı bir hal aldığını biliyoruz. Ve o bölgede Allah nasip ederse davul, zurna ile kentsel dönüşümü hep birlikte gerçekleştireceğiz.

Beydağı'nda imara açılan 60 bin dönümde sağlıklı yapılaşmanın gerçekleşmesi için kentsel dönüşüm projesinin insanları mağdur etmeden uygulanması gerekmektedir. Modern bir kent mağduriyet üzerine kurulamaz. Yeni bir Malatya o bölgede şekillenecek, o bölgeler Malatya’nın en gözde merkezi haline gelecektir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız