SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yeni Yollar Açılıyor"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:57:35
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi'nin saha çalışmalarına büyük önem veren Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Tecde Mahallesi, Turgut Özal Mahallesi ve Yakınca mahallesinde yapılan yeni berkitme yol açma çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nün yeni berkitme yol çalışmalarını bizzat yerinde incelemek için sahada çalışan Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerini ziyaret eden Polat, çalışmalar hakkında bilgi alarak değerlendirmede bulundu

POLAT "BİZ MİLLETİMİZE EN İYİ HİZMETİ VERME ANLAYIŞIYLA HAREKET EDİYORUZ"

Başkan Polat, "Fen İşleri Müdürlüğümüzün saha çalışmalarını yerinde gözlemlemek için ekiplerimizi ziyaret ettik. Şuan Tecde bölgesinde, Fahri Kayahan bölgesinde ve Yakınca bölgesinde çalışmalarımız devam etmektedir. Yeni yapılan imar yollarını açıyoruz. Daha önce Gedik bölgesinde açtığımız yol ve Şentepe bölgesinde açtığımız yollar vardı. Bu çalışmaların ardından çok hızlı bir şekilde asfaltlama işlemlerini de yapacağız. Havaların bu şekilde güzel gitmesi bizim asfaltlama çalışmalarımız için olumlu bir durum. Gayretle çalışan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız