SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yeni Yollar Yapacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:11:43
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Teşkilatı, 30 Mart yerel seçimleri kapsamında Tandoğan Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. 

Malatya Belediye Başkanı ve AKP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır ile Battalgazi Belediye Başkanı ve AKP Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, Tandoğan Mahallesi'nde "büyük başkan" sloganlarıyla karşılandı.

" MİLLETİMİZ HER ZAMAN YANIMIZDA YER ALIYOR "

Milletvekili Öznur Çalık, Tandoğan Mahallesi'nin kararını verdiğini belirterek, 30 Mart'ta sandıklara beylerden çok kadınların sahip çıkacağını söyledi.

Çalık, AKP belediyeciliğinin Malatya'da önemli hizmetler yaptığını kaydederek, "30 Mart'ta yerel seçime gidiyoruz. Normalde belediye başkan adaylarımız projelerini anlatacak. Ama Türkiye'deki seçimlere her defasında nifak sokmak isteyen, her defasında milletin egemenliğine karşı durmak isteyen insanlarla karşı karşıya kalıyoruz. O insanlarla karşı karşıya kalırken, milletimiz her zaman yanımızda yer alıyor. Ve o millet, 3 Kasım 2002 seçimlerinde nasıl tek başına AK Parti'yi iktidara getirdiyse, tam 12 yıldır Recep Tayyip Erdoğan bu ülkenin Başbakanıysa, 30 Mart'ta da bunu bir kez daha tescilleyeceğiz" dedi. 

"DEMİRYOLLARI GÜVENLİ ÜST GEÇİT PROJESİNİ YAPACAĞIZ "

Malatya Belediye Başkanı ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, Malatya'nın 5 yılda büyük bir değişim yaşadığını belirtti. 

"Artık Malatya eskisi gibi değil" diyen Çakır, Malatya'nın kültürel ve sosyal anlamda canlı bir şehir konumuna geldiğini söyledi.

Çakır, önlerinde 5 yıllık süreçte yapılacak olan çalışmaların daha önemli olduğunu vurgulayarak, büyükşehrin getirdiği avantajları çok iyi kullanacaklarını dile getirdi. 

Malatya'nın her noktasının daha kaliteli ve kalıcı hizmetler alacağını kaydeden Çakır konuşmasına şöyle devam etti:

"MAŞTİ Kavşağı’ndan Yeşilyurt Caddesi’ne kadar olan yaklaşık 3.5 km yolu yaparak bölgenin ihtiyacı olan önemli bir arteri şehre kazandıracağız. Bu cadde de bisiklet ve yürüyüş yolu ve kentsel peyzajı ile birlikte önemli bir bulvar olarak hizmet verecektir. 9 km uzunluğunda, iki gidiş iki geliş, bölünmüş yol olarak düzenlenecek olan Dilek Yolu bulvar genişliğinde yapılarak hizmete girecektir. Bu yol Sivas yoluna paralel alternatif yol olarak da kullanılarak trafiği rahatlatacaktır. Modern bisiklet yolları yaparak, daha fazla vatandaşımızın sağlıklı ve çevre dostu olan bisikletle tanışmalarını sağlayacak, bisikletli ulaşımın özendirilmesi amacıyla MABİS (Malatya Bisiklet Yolu) projesini muhtelif bölgelerde hayata geçireceğiz. İlimizde trafik ve yaya güvenliğini tehlikeye sokarak, can ve mal kaybına neden olan çok sayıda hemzemin geçit bulunmaktadır. Bu geçitler şehrin bütünlüğünü bölerek ilgili bölgelerin gelişmesine engel olmaktadır. Bunlardan önem sırasına göre yoğunluğu en fazla olan bölgelerden başlayarak köprülü üst geçitler yapacak, böylece bir yandan demiryollarının şehirle bütünleşmesini sağlayacak, diğer yandan trafik güvenliğini daha sağlıklı hale getireceğiz. "

"BATTALGAZİ, AVRUPA VE DÜNYA PLATFORMUNA ROL MODEL OLDU"

Battalgazi Belediye Başkanı ve Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, Battalgazi'nin Türkiye'yi, Türkiye'de temsil eden bir ilçe konumuna geldiğini kaydetti.

Battalgazi'nin son 10 yılda önemli yatırımlarla ileri seviyelere taşındığını ifade eden Gürkan, yeni Battalgazi sınırları içerisinde tüm hızıyla hizmetlere devam edeceklerini dile getirdi.

Gürkan, yola hırsla çıkmadıklarını kaydederek, "Biz azimle yola çıktık. Geçmiş dönemde Battalgazi'yi, Avrupa ve dünya platformunda, Türkiye'yi temsil eden bir konuma getirdiysek, yeni Battalgazi'yi de, yapılan hizmetlerle rol model olacak bir konuma taşıyacağız" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız