SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Yolları İncelediler

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:01:47
Yeni Yolları İncelediler
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır,  Başkan Yardımcısı Hasan Atay ve Fen İşleri Müdürü Mehmet Mert ile birlikte; Fahri Kayahan Bulvarı yakınlarında yeni açılan 3 yolun çalışmalarını yerinde inceledi. 
 
Fahri Kayahan Bulvarı’ndan Karakavak bölgesine doğru, Güngör Caddesi tarafında 3 yeni cadde açtıklarını hatırlatan Başkan Çakır, “3 yeni cadde üzerindeki yapıların enkaz bedellerini ödedikten sonra imara uygun şekilde bu yollarımızı açmıştık. Yeni yolları açtığımız zamanlar etrafta tek bir yapı dahi yoktu. Burada hem kanalizasyon hem içme sularının altyapılarını tamamladık. Sanat yapılarıyla birlikte imara uygun şekilde yollar da tamamlandı. Şu an baktığımız zaman burada binlerce konut yapılıyor. Dolayısıyla burada yaşayan vatandaşlarımızın mağdur olmaması için asfaltlama çalışmalarına erken başladık. 30-35 metre genişliğindeki yolun ancak 8 metresinde asfaltlama çalışmalarını gerçekleştiriyoruz” ifadelerini kullandı.
 
Yıl sonuna kadar drenaj kanallarının da yapılacağını söleyen Başkan Çakır, “Bir aksilik çıkmadığı takdirde yıl sonuna kadar buradaki drenaj kanallarımız yapılacak. İhaleleri de yapıldı. Drenaj sistemi yapıldıktan sonra da buradaki yan yollar ve kaldırımların düzenlenmesi ile ilgili çalışmalar yapacağız. Burada yeni açtığımız 3 caddenin yanı sıra buralara paralel olan diğer dikey caddelerimizin asfaltlanmasına da kısa sürede başlayacağız. Önümüzdeki yıllarda modern cadde ve sokaklar için yapacağımız çalışmaları bütün olarak tamamlayacağız ” dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız