SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Yolu da Heyelan Götürdü!

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:21:27
Yeni Yolu da Heyelan Götürdü!
A- A+ PAYLAŞ

Karayolları tarafından 2014 yılının Nisan ayında yapımına başlanan henüz bitme aşamasında iken heyelandan zarar gören Arguvan’daki yaklaşık 9 km’lik yeni yol geçtiğimiz günlerde trafiğe kapatıldı.

Heyelandan zarar gören yolun 1.8 km’lik kısmında bakım ve onarım çalışması yapılmak üzere trafiğe kapatıldığı belirtilirken, ilçeye ulaşımın servis yolundan sağlandığı kaydedildi.

Malatya –Arguvan arasında ulaşımı sağlayan eski karayolu, heyelan bölgesinde bulunması nedeniyle yolda meydana gelen çökmeler nedeniyle iptal edilmiş ve alternatif bir yol çalışması başlatılmıştı.

Arguvan Belediyesi, Yazıhan’dan Arguvan’a yol güzergahı verilmesini talep ederken, bu yolun 19 km olması nedeniyle Karayolları bu güzergahı tercih etmemiş, Kerimker ve Çalğan Tepesi denilen bir mevkide 9 km’lik yeni bir yol yapımına başlamıştı. Söz konusu yeni yolda, henüz tamamlanmadan heyelan nedeniyle çatlaklar oluşmuştu. Bu çatlakla, asfalt yama ile kapatılmasına rağmen çökmelerin devam etmesi üzerine yolda bakım –onarım çalışması yapmak üzere karayolu trafiğe kapatıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız