SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yeni Yönetim Belirlendi"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:38:24
A- A+ PAYLAŞ

Bilgi Yolu Eğitim Kültür ve Sosyal Araştırmalar Merkezi (BİLSAM)'nin V. Olağan Genel Kurulu'nun yapıldığı, yeni yönetimin belirlendiği bildirildi.

İki yılda bir gerçekleşen genel kurul, BİLSAM üyelerinden İlhami Polat’ın açılış konuşmalarıyla başlayıp toplantı gündem maddelerinin görüşülmesi ile devam etti.

Divan oluşumu ile başlayan toplantının başkanlığını BİLSAM üyelerinden Bayram Temel Aşıcı, başkan yardımcılığını Onur Güneş yürütürken kâtip üyeliklere ise Yelda Polat ve Zeliha Gültekin seçildi. Divan heyetine genel kurul imza yetkisinin verilmesinden sonra Yönetim Kurulu üyelerinden Zekeriya Tav faaliyet raporunu okuyarak, devam eden proje ve programlardan bahsedip bütün üyelere ve emeği geçen herkese teşekkür ederek sözlerini bitirdi.

Zekeriya Tav tarafından teklif edilen listenin ardından BİLSAM Yönetim Kurulu asıl ve yedek, denetim kurulu asıl ve yedek listesi divan başkanı tarafından üyelerin oylarına sunuldu. Üyelerin oy çokluğu ile  BİLSAM yönetim ve denetim kurul asıl ve yedek üyeleri belirlenmiş oldu.

BİLSAM yönetim kurulu asıl ve yedek üyeleri ile denetim kurulu asıl ve yedek üyeleri şu şekilde belirtildi.

Yönetim Kurulu (Asıl Üyeler)

1.Zekeriya Tav

2.Gökhan Tuncel  

3.İlhan Erdem

4.Abuzer Yetiş 

5.Celalettin Ercan 

6.Ahmet Kızılay

7.Fırat Dirikolu

8.Abdullah Kayhan 

9.Yasin Ekinci 

Yönetim Kurulu (Yedek Üyeler)

1.İbrahim Türkmen

2.Sinan Akıncı

3.Ahmet Küçük

4.Onur Güneş

5.Yelda Polat

6.Süreyya Polat

7.Zeliha Gültekin

8.Ayşe Akıncı

9.Yaşar Bulgurlu

Denetim Kurulu (Asıl Üyeler)

1.Bayram Temel Aşıcı

2.Metin Benli

3.Mehmet Haskul

Denetim Kurulu (Yedek Üyeler)

1.Yaşar Kalkan

2.Oktay Özevren

3.Fevzi Çakmak

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız