SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeniay'a Kutlama

A- A+ PAYLAŞ

Malatyalı İşadamları Derneği (MİAD) yöneticileri, İstanbul Küçükçekmece Belediye Başkanlığı görevine yeniden seçilen Aziz Yeniay ile bu belediyede başkan yardımcılığına getirilen MİAD Genel Sekreteri Ahmet Turan Koçer'e kutlama ziyaretinde bulundular.

Ziyarete ilişkin olarak MİAD'dan yapılan açıklama şöyle:

"Malatyalı İşadamları Derneği Yönetim Kurulu; yerel seçimler sonrası yeniden Küçükçekmece Belediye Başkanlığına seçilen Aziz Yeniay’ı ve yeni dönemde Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev alan MİAD Genel Sekreteri Ahmet Turan KOÇER’i ziyaret etti. 16 Nisan 2009 Perşembe günü yapılan ziyaret Küçükçekmece Belediye Binasında gerçekleşti. Yeni görevi nedeniyle Ahmet Turan KOÇER’i makamında ziyaret eden ve kendisini tebrik eden MİAD heyeti daha sonra birlikte Aziz Yeniay’ ile görüşmeye geçti.

Küçükçekmece Belediyesinde yaptığı hizmetlerle taraflı tarafsız birçok kesimden takdir toplayan Başkan Aziz YENİAY’ı her zaman desteklediklerini ifade eden MİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yunus AKDAŞ Malatyalı bir hemşehrimizin kaliteli hizmetler sunarak Küçükçekmece gibi büyük bir belediyede tekrar başkan seçilmesinden dolayı gurur duyduklarını belirtti. Aynı zamanda MİAD Genel Sekreteri olan Ahmet Turan KOÇER’i de yeni görevi vesilesi ile tebrik eden AKDAŞ, seçimin bittiğini sonuçların iyi değerlendirilerek hizmet yapma zamanının geldiğini belirterek Başkana ve ekibine her zaman destek oldukları bundan sonrada yanlarında olacaklarını ifade etti.

MİAD’ın desteğinin kendileri için önemli olduğunu ifade eden Aziz YENİAY ziyaretleri dolayısı ile MİAD heyetine teşekkürlerini sundu. Seçim sonuçlarını değerlendiren YENİAY “Bir kişi bile çalışmadınız demedi. Tüm seçim kampanyamız boyunca ilgi ile karşılandık. Oy sayımızı artırdık. Ama daha fazla oy oranı bekliyorduk. Başbakanla yaptığımız değerlendirme de ifade ettim. Biz kardan zarar ettik. Şimdi hizmet zamanı en büyük sorunumuz aş ve iş bulma. Bununla ilgili projelerimiz var. Belediye olarak yoksullarımıza yemek dağıtımımız başlıyor. İş konusunda yerel çözümler üreterek gelecek dönemde toplam 80 bin kişiye istihdam sağlayacak projelerimiz var. Makro çözümlerin yanında bunlara uygun yerel çözümler üreterek işsizliğin azalması yönünde katkı sağlayacağız. Planlı bir kent ve kentli profili üretmek bizim görevimiz. Bu nedenle imar çalışmalarımızın yanında kentli kültürü oluşturmak için kültür sanat etkinliklerimiz yoğun bir şekilde devam ediyor. Şuan yabancı dil, halk oyunları, bale, dans, tiyatro gibi birçok konuda gençlerimize eğitimler veriyoruz. Bu sayı şuan 19 bini aşkın ve 35 bine çıkaracağız. Küçükçekmece’de ayda altmış oyun oynanıyor bunun yirmisekizi yetişkinler diğerleri çocuklarımız için. Eğitim, kültür çalışmalarımız devam edecek.” dedi.

Toplantıya Katılanlar: MİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yunus AKDAŞ, MİAD Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet DEMEZOĞLU, MİAD Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin TÜRKAN, MİAD Yönetim Kurulu Üyesi İlhan ERDOĞAN, MİAD Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet YILMAZ, MİAD Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Hanefi YILMAZ, MİAD Yönetim Kurulu Üyesi Nurettin YAŞAR, MİAD Yönetim Kurulu Üyesi Nurkan NALBANT, MİAD Yönetim Kurulu Üyesi Saddettin ÇEKMEGİL, MİAD Üyesi Hasan KOÇ, MİAD Genel Sekreter Yrd. Hakan ODABAŞI"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız