SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Yeniden Aday Olacağım..''

A- A+ PAYLAŞ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, çeşitli incelemelerde bulunmak, temel atma ve açılış törenlerine katılmak üzere 12 Temmuz 2006 tarihinde Malatya'ya gelecek olması sebebiyle hazırlıklara başlandı. AKP İl Başkanı İhsan Koca, düzenlediği basın toplantısında başbakanın da katılacağı il kongresiyle ilgili de bilgi verirken, yeniden il başkanlığına aday olduğunu söyledi. Koca, Ulaştırma Alayı'nın yerinin Malatya ekonomisine, sosyal yaşamına katkı sağlayacak bir şekilde değerlendirilmesi için ilgili makamların önerilerinin bulunduğunu bildirdi.

Koca, parti binasında bir basın toplantısı düzenleyerek, Başbakan Erdoğan'ın programıyla ilgili bilgi verdi. Koca, "Amacımız, Başbakan'ın Malatya'ya gelişini en iyi şekilde değerlendirmektir. Bu amaçla hem Malatya Belediyesi'nde, hem de valilikle programın verimli geçmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Kendisinin de yeniden aday olduğu il kongresinin 12 Temmuz 2006 tarihinde Başbakan Erdoğan'ın katılımıyla yapılacağını bildiren Koca, Erdoğan'ın, Kayısı Fuarı'nın da açılışını yapacağını aktardı. Koca, il kongresinde kendisi dışında şu anda bir aday bulunmadığını kaydetti.

Koca, Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nca lağvedilen Beylerderesi'ndeki Ulaştırma Er Eğitim Alayı'nın bulunduğu alanın Malatya'nın ekonomisine, sosyal yaşamına katkı sağlayacak bir şekilde değerlendirilmesi için, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül'ün Malatya'ya yaptığı ziyarette ilgili makamların önerilerinin iletildiğini, bu alanın Polis Okulu olarak da değerlendirilebileceğini, kapasitesinin 10 kat artırımıyla, bölgesel bir polis eğitim merkezi olarak kullanılabileceğini söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız