SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Yeniden Aday Olmayacağım..''

A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi (SP) Malatya İl Başkanı Mustafa Özhüsrev parti il binasında düzenlediği basın toplantısında Pazar günü Renkli Düğün Salonu'nda yapılacak olan 2. Olağan İl kongresine ilişkin bilgiler verdi ve SP Genel Başkan Vekili Recai Kutan’ın da Cuma günü Malatya’ya geleceğini, 3 gün kalacağını belirtti.

Özhüsrev, SP Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi ve eski Milletvekili Yaşar Canbay ve SP İl Başkan yardımcısı Mehmet Kaya Asiltürk ile birlikte düzenlediği basın toplantısında hükümeti eleştirdi.

Milli Görüş geleneğinden gelen SP’nin millet ile birlikte hareket ettiğini ve onların sorunlarının çözümüne yönelik çalışmalar yaptığını belirten Özhüsrev , “ Bugün ülkemizde temel haklar ve özgürlükler konusunda sorunlar devam ediyor. 54. hükümette sorunların çözümüne yönelik olarak çalışmalar yapılmıştır. Bugün sorunlar devam ediyorsa ülkenin Saadet Partisi'ne ihtiyacı olduğunu göstermektedir” dedi.

Türkiye’nin bugün bölgesinde lider ülke olması gerekirken bunun yerine getirilemediğini ve adeta uydu ülke konumunda olduğunu öne süren SP İl Başkanı Özhüsrev, hükümetin ekonomik ve siyasi politikalarını eleştirerek,” Dik duruş yoksul kesimlere, çiftçiye, işçiye, vatandaşa kızarak olmamalı Dik duruş işgalcilere ve ABD’ye karşı, IMF’ye karşı olmalıdır” diye konuştu.

Özhüsrev, Pazar günü 2. Olağan kongrelerini yapacaklarını, kendisinin bu dönemde il başkanlığına tekrar aday olmayacağını ve kongrede başkanlık için halen Başkan yardımcılığını yürüten Mehmet Kaya Asiltürk’ün aday olacağını, kendisinin sürekli partisiyle birlikte olacağını bildirdi.

Basın toplantısında hazır bulunan eski milletvekili ve SP GİK Üyesi Yaşar Canbay da konuşmasında, “ Pazar günü önemli bir kongre gerçekleştireceğiz. Biz kongrelerimizde 2 konuya vurgu yapıyoruz. Bunlar ‘Çareye çağrı ‘ ve ‘ Sefaletten Saadete’ konuları olacak. Bugün iktidar tek başına iktidarda olmasına rağmen sorunlar sürmektedir. Bugün ülkede sefalet her geçen gün artmaktadır. Gençlerimiz akşama kadar iş arayıp evlerine akşam üzgün dönmektedir. İşçi, köyle ve küçük esnaf sıkıntı içerisinde. “ dedi.

FOTOĞRAF: (Soldan sağa) eski milletvekili Yaşar Canbay, İl Başkanı Mustafa Özhüsrev, mevcut 2. başkan ve il başkan adayı Mehmet Kaya Asiltürk.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız