SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yeniden Aday Oluruz'

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Kulübü eski başkanı Hanefi Selimoğlu, olağanüstü genel kurulda iyi bir yönetim oluşmaması halinde kendilerinin tekrar aday olacağını söyledi.

Hanefi Selimoğlu, "Malatyaspor zor ve sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Ancak ben takımın bu sıkıntılı süreci atlatacağına inanıyorum. Hiçbir zaman gerçek Malatyaspor taraftarı olarak umudumuzu yitirmedik. Malatyaspor geçmişi başarılarla dolu büyük bir camiadır. Koskoca bir tarihi olan bir takıma sahip çıkmak Malatyalılar'ın görevidir. Biz, Malatyaspor'un bu kötü günleri atlatarak, özlenen eski başarılı günlerine döneceğine inanıyoruz" dedi.

1 Ağustos'ta yapılacak olağanüstü genel kurulda başkanlığa aday çıkmaması halinde liste oluşturarak yönetime aday olacaklarını ifade eden Selimoğlu, "Herkesin üzerinde ittifak ettiği, iyi bir yönetim oluşturulursa sonuna kadar destek vermeye hazırız. Ancak iyi bir yönetim oluşmadığı takdirde biz tekrar bir liste hazırlayarak, göreve talip olduğumuzu duyurmak istiyoruz. Takıma zarar getirebilecek olan isimlerin göreve gelmesine de izin vermeyiz" diye konuştu.

Malatyaspor'un geleceği adına ellerinden gelen ne varsa yapmaya hazır olduklarını söyleyen Selimoğlu, "Takımın zor durumdan kurtulması adına ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Biz mevcut imkanlarla ve dışarıdan gelebilecek desteklerle takımı yönetiriz. Eğer ki, herkesin üzerinde ittifak ettiği iyi bir aday çıkmazsa, biz eski yönetimde yer alan isimler ve dışarıdan belirleyeceğimiz birkaç isimle yolumuza devam edeceğiz. Bizim için önemli olan Malatyaspor'dur. Dediğim gibi elimizdeki imkanları kullanarak, takımın iyi bir yere gelmesi için de elimizden geleni yapmaya hazırız" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız