SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeniden Başkan Oldu

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:16:15
Yeniden Başkan Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Beyazay Derneği Malatya Şube Başkanlığı’na Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut getirildi.

Beyazay Derneği Malatya Şubesi’nde yapılan görev değişimi ve devir teslim törenine; AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Vali Yardımcısı Mehmet Özel, Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, Beyazay Derneği Genel Başkan Yardımcıları Nejla Sümer ve Ayhan Karlık ile kalabalık bir topluluk katıldı.

Devir-teslim töreninde yapılan konuşmalarda, derneğin faaliyetleri ve amacı dile getirildi.

Beyazay Derneği Malatya Şubesi kurucu ve ilk dönem başkanlığını yapan ve tekrar başkan seçilen Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, “İmkan verin, imkansızı isteyin” dedi.

Prof. Dr. Bay Karabulut, Beyazay olarak birçok faaliyet yapacaklarını ifade etti.

Vali Yardımcısı Mehmet Özel, birçok projede Beyazay’a yardımcı olacaklarını ifade ederken, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut ise “Her an Beyazay’ın yanındayız” şeklinde konuştu.

Genel Başkan Yardımcısı Nejla Sümer ile Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ayhan Karlık da Malatya Beyazay’ın etkin faaliyetlerde bulunacaklarına cani gönülden inandıklarını ifade etti.

Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, Beyazay'ın kurucusu ve ilk dönem derneğin başkanı, Milletvekili Öznur Çalık’ın ise kardeşi.

Beyazay Derneği Malatya Şube Yönetimi şu isimlerden oluştu:

Prof.Dr. Aysun Bay Karabulut (Başkan), Doc. Dr. Hakan Erkuş, Doç. Dr. Birgül Cunhur, Veteriner Hekim Ercan Karabulut, Elif Toy, Kazım Aydoğan, Fatma Kaya, Turgay Simavi, Kenan Karakuş, Zahide Çığlı, İsmail Aldemir, Berna Tuncer, Hacer Aktürk ve Esra Polat.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız