SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeniden Başkanlığa Seçildi

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:56:11
Yeniden Başkanlığa Seçildi
A- A+ PAYLAŞ
 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yazıhan İlçe Kongresi yapıldı. Kongrede, Hasan Basri Kaya yeniden ilçe başkanlığına seçildi. 
 
MHP MKYK Üyesi Saime Palancıoğlu MHP Malatya İl Başkanı Av. Arif Yıldız, Merkez İlçe başkanı Mehmet Ali Kaya, Milletvekili Adayı Adem Özbay,Yaşar Özer ile partililer katıldı.  Şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra konuşma yapan MHP İl başkanı Avukat Arif Yıldız "Ülkemizin geldiği durum ortada , AKP adeta Ülkeyi uçuruma sürüklüyor.İstiklal Marşımızın 91. yılını kutlayacağız. Fakat nerdeyse AKP iktidarında sıranın istiklal Marşı'na geldiğini görmenin üzüntüsünü yaşıyoruz.Orta Doğunun düştüğü durum ve BOP Eşbaşkanı Başbakan'ın sessiz kalması bizi daha da düşündürüyor. Suriye Orduları sınırımıza geldi kaygıyla izliyoruz.Acaba Başbakan şimdi ney ortaya atıp milletin dikkatini dağıtacaktır. Biz MHP Olarak gittikçe güçleniyoruz. Çünkü bu yapılanların karşısında dik duruş sergileyecek olan Ülkücü hareketin varlığını sürdürmesi lazım." ifadelerini kullandı.
 
Yıldız, konuşmasının devamında, "Yazıhan da Ülkücü hareketin göstermiş olduğu haykırış Kongrede kendisini gösterdi. Katılan tüm partililerimize ve Ülküdaşlarımızı kutluyorum, Yolumuz açık olsun.! " dedi. 
 
Kongrede daha sonra faaliyet raporu ve bilançonun okunmasından sonra seçimlere geçildi.Hasan Basri Kaya tek liste ile girdiği seçimde güven tazeledi. Hasan Basri Kaya yaptığı konuşmada, "Tüm Ülküdaşlarımıza teşekkür ediyorum.Sizin ilgi ve tevecühünüze layık olmaya çalışacağım."ifadelerini kullandı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız