SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yeniden Dizayn Ediyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:09:59
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, 2015 yılı hizmet takvimi kapsamında alt yapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokakların kaldırım yenileme, kilit taşı döşeme ve yol asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.

Yeşilyurt Belediyesi mahalle, cadde ve sokaklarda yaşam standartlarını yükselmek için Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın talimatıyla başlatılan çalışmalarla, Yeşilyurt Belediye sınırları içerisinde yer alan yol ve kaldırımlar modern bir görünüme kavuşturuyor. 

Sokakların daha güzel bir görüntüye ulaşması için başlatılan çalışmaları yakından takip eden Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Başkan Yardımcısı Mehmet Çınar, İŞGEM Genel Müdürü Mehmet Karaman, Fen İşleri Müdürlüğünde görevli Mühendislerle birlikte Tecde, Çilesiz, Özalper, Abdulgaffar ve Şeyhbayram Mahallerinde incelemelerde bulundu. 

POLAT, “SOKAKLARIMIZI YENİDEN DİZAYN EDİYORUZ”

Mahalle muhtarlarının talepleri ve vatandaşların istekleri sonrasında aşırı kullanımdan dolayı kullanılmaz hale gelen yolları ve kaldırımları ilçenin estetik yapısına uygun olarak yenileyeceklerini ifade eden Başkan Polat, “Yaşam standardı yüksek bir ilçe konumuna ulaşmak için hizmet sınırları içerisinde bulunan tüm sokaklardaki yolları ve yürüyüş alanlarını modern bir görüntüye kavuşturuyoruz. Bizim hizmet anlayışımızın temeli insan ve çevre sağlığına dayanmaktadır. Bu anlayıştan yola çıkarak mahallelerimizde yıpranmış, kötü bir görüntü arz eden, halkımızın sağlığını olumsuz etkileyen yolları ve kaldırımları yeniden dizayn ediyoruz” dedi. 

POLAT, “ÇİLESİZ, ÖZALPER, ŞEYHBAYRAM VE TECDE’DE ARA SOKAKLARIMIZIN BAĞLANTI YOLLARI KAZI VE DOLGU İŞLEMLERİ TAMAMLANDI”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Nüfus anlamında en kalabalık mahallelerimizden olan Çilesiz, Özalper, Şeyhbayram ve Tecde’de ara sokaklarımızın bağlantı yolları ve kaldırımlarının öncelikle fizibilite çalışmaları yapıldı. Daha sonra kazı ve dolgu işlemlerini tamamlandı. Kilit taşı döşeme, bordür uygulaması, bozuk yolların tamiratı ve kaldırım yenileme çalışmalarında kaliteli ve kullanımı uzun süre olacak şekilde üretimi yapılan malzemeler kullanıldı. Kaynaklarımızı etkin ve verimli kullanarak vatandaşlarımızın yaşadığı mağduriyetlere son verip, yer ve bölge ayrımı yapmadan tüm cadde ve sokaklarımızın yaşam standardını daha yukarıya çıkarmaya çalışıyoruz” dedi.

POLAT, “ÖZALPER, ŞEYHBAYRAM, TECDE, ABDULGAFFAR VE ÇİLESİZ MAHALLERİMİZDE KİLİTTAŞI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR”

İmkânlar ölçüsünde en iyisini yapmaya çalıştıklarını belirten Başkan Polat, “Özalper mahallesine bugüne kadar 3442.942 m2 kilittaşı, 1571.779 metre bordür uygulaması, Şeyhbayram mahallemize 5203.486 m2 kilittaşı, 1306.869 metre bordür uygulaması, Abdulgaffar mahallemize 6388.153 m2 kilittaşı, 2217,87 metre bordür uygulaması gerçekleştirdik. Çilesiz ve Tecde mahallerinde belirlediğimiz tüm sokaklarda aynı uygulamalar devam etmektedir. Yer ve bölge ayrımı yapmadan tüm mahallelerimizin yollarını ve kaldırımlarını güzel bir görüntüye kavuşturmak için ekiplerimiz aralıksız çalışıyor. Vatandaşlarımızın daha rahat ve huzurlu bir şekilde yaşamalarına olanak sağlayacak hizmetleri sunmaya devam edeceğiz. Halkımızın da bu çalışmalara destek vermesi bizim çalışma ve hizmet aşkımızın artmasına neden olmaktadır” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız