SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yeniden Düzenleme Yapılacak"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:17:01
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Nakliyatçılar Sitesi ile Kamyon Garajı’nın yeniden düzenlenerek bölgede örnek gösterilecek bir hizmetin sunulacağını söyledi.

Aynı zamanda Malatya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı da olan MESOB Başkanı Şevket Keskin, düzenleme çalışmalarının yürütüldüğü Yeşiltepe Bölgesi’ndeki Kamyon Garajı’nda incelemelerde bulunarak nakliyatçı esnafı ile bir araya geldi.

Keskin, mevcut kamyon Garajı’nın yeniden düzenlenme çalışmalarının başladığını ve buraya kamyoncu esnafının ve şoförlerin daha iyi hizmet alması için bir sosyal tesis inşaatının sürdüğünü kaydederek, “Kamyon Garajı, Malatya Belediyemiz tarafından düzenlenmeye başladı. Seçimler nedeniyle çalışmalar biraz durdu ancak seçimden sonra hızlanacak. Öncelikle buraya bir sosyal tesis yapılıyor, içinde kafeteryası, mescidi, dinlenme odası ve duş bölümlerinin bulunduğu soysal tesisimiz önemli bir eksikliği giderecek. Kamyon Garajı’nın tüm çevresi yeniden düzenlenerek alan büyütülecek ve 24 saat burası kamera sistemi ve giriş-çıkışları ile ışık sistemi ile modern bir hizmet sunulacak. Malatya dışından gelen kamyoncu esnafımız burada rahat bir nefes alacak” dedi.

Nakliyatçılar Sitesinin de hem Malatya ve hem de esnafa yakışır bir şekilde yeniden düzenleme çalışmalarının yapılacağını kaydeden Şevket Keskin, “Kamyon Garajı’nda araç büyüklüğüne göre yerler ayrı olacak. Nakliyatçılar Sitesi baştan sonuna kadar tekrar elden geçilecek. Türkiye’nin her yöresinden buraya kamyoncu esnafımız geliyor. Malatya’ya ve bölgeye yakışır bir kamyon garajını ilimize kazandıracağız. Kamyoncu esnafımız gönül rahatlığı ile gelip gönül rahatlığı ile buradan gidecek. Kamyon Garajı, Türkiye’de örnek bir hizmet alanı olacaktır. Yerel seçimlerden sonra buradaki çalışmalar hızlanacak. Ben bu çalışmayı başlatan Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’a esnafımız adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Keskin, nakliyatçı esnafı ile de sohbet ederek, siteye yapılması gereken çalışmaları konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız