SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeniden Genel Başkan Yardımcısı Oldu

0
Güncellendi - 2016-02-21 15:50:14
Yeniden Genel Başkan Yardımcısı Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, Merkez Yönetim Kurulu'nda görev alacak parti meclisi üyelerini belirledi. Bir önceki dönem Genel Başkan Yardımcısı olan Malatya Millevekili Veli Ağbaba, tekrar genel başkan yardımcısı olarak görevlendirildi. Daha önce yerel yönetimlerden sorumlu olan Ağbaba'nın, yeni görev dağılımıyla işçi sendikaları ve sivil toplum kuruluşlarından sorumlu genel başkan yardımcısı olduğu öğrenildi.

Cumhuriyet Halk Parti'nde MYK’daki görev dağılımı şöyle:

Veli AĞBABA (İşçi Sendikaları ve Sivil Toplum Kuruluşları)

Erdal AKSÜNGER (Bilgi ve İletişim Teknolojileri)

Zeynep ALTIOK (İnsan ve Doğa Hakları)

Tekin BİNGÖL (Parti Örgütü, Örgüt Yönetimleri ve Yurtdışı Örgütlenme)

Selin Sayek BÖKE (Ekonomi Politikaları – Parti Sözcüsü)

Çetin Osman BUDAK (İşveren Sendikaları ve Meslek Birlikleri)

Yasemin Öney CANKURTARAN (Tanıtım ve Halkla İlişkiler)

Lale KARABIYIK (Sosyal Politikalar)

Ahmet Haluk KOÇ (İdari ve Mali İşler)

Bülent TEZCAN (Hukuk ve Seçim İşleri)

Seyit TORUN (Yerel Yönetimler)

Öztürk YILMAZ (Dış İlişkiler)

Kamil Okyay SINDIR (Genel Sekreter)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • selçuk (8 yıl önce)
    Hayırlı olsun Veli bey. Öncelikle Malatya'nın gerçek ve güncel sorunlarını meclise taşımanızı takdir ediyorum. Malatyalı duruşunuz ve memlekete sahiplenmeniz adına yeni görevinizin hakkını vereceğinizden kuşkumuz yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Servet (8 yıl önce)
    Hayırlı olsun Malatyamız adına..
    0
    0
    Yanıtla
  • Cesamin ÖZKAN (8 yıl önce)
    Erdal Aksünger ve Haluk Koç dışındaki isimler başarısızlık adına seçilmiş kişilerdir. Veli Ağbaba da bunlardan birisidir. İlinde kaç dönemdir milletvekili sayısını ikiye çıkartamayan bir partili asla başarılı sayılamaz. Üstelik yerel yönetimlerden sorumlu iken alanı adına tek bir işini göstermek olanaksızdır. Malatya'nın tek vekili olmakla övünmek bencil siyasiliğinin en büyük kanıtı ve söylemidir.
    0
    0
    Yanıtla