SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yeniden Gözden Geçirilmeli"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:55:57
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Dershaneler Birliği (MADER) yöneticileri, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi'ni ziyaret etti. 

Ziyarette, MADER adına konuşan Başkan İlyas Zengin, "Dilek ve temennilerimizi sunmak için buradayız" diyerek, MÜSİAD'ın yeni binasının hayırlı olması temennisini iletti.

MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Namık Şahin ise, "Son günlerde gündeme gelen, dershanelerin kapatılmasıyla ilgili ifadeler var. 31 Aralık’ta sona erecek olan ve Malatya dahil 49 ilde uygulanan 5084 sayılı yasa ile, işçilere verilen devlet desteği kalkacak. Kalkmasıyla, işsizlik daha da artacaktır. Dershanelerin de kapatılmasıyla, işsizlik artacak diye düşünüyoruz" dedi.

"Türkiye’de 3 bin 600 dershane olduğu söyleniyor. Çalışanları ile baktığınız zaman çok büyük rakama ulaşıyor" diyen Namık Şahin, "Dünyada 2008 krizinden sonra işsizlik birçok ülkede yüksek olmasına rağmen Türkiye’de son rakamlara göre yüzde 8’lere düştü. Dolayısıyla dershanelerin kapatılması düşüncesinin yeniden gözden geçirilmesini düşünüyorum" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız