SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeniden Rakipler

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Barosu'nun başkanlık seçiminde, bir önceki seçimde rakip olan mevcut Başkan Av. Selahattin Sarıoğlu (soldaki) ile Av. Eyüp Kutlubay (sağdaki) tekrar kesin olarak aday olurken, üçüncü adayın da Av. Şahin Evin olduğu belirtildi.

Malatya Barosu'nun 2 yılda bir yapılan genel kurulu 9 Ekim 2010 saat 11.00'de İl Özel İdaresi Salonu'nda gerçekleştirilecek. Seçimler ise 10 Ekim Pazar günü baro salonunda yapılacak. İlk hafta seçim takviminin gerçekleştirilmesi bekleniyor. Çoğunluk sağlanamadığı takdirde genel kurul ve seçimler 1 hafta sonra gerçekleştirilecek.

Çarşaf liste ile yapılacak olan seçimlerde başkanlık için mevcut Baro Başkanı Selahattin Sarıoğlu tekrar aday olurken, 12 Ekim 2008 tarihindeki seçimde başkanlık için yarışan Eyüp Kutlubay da yeniden aday oldu. Bir önceki seçimde Sarıoğlu ile Kutlubay arasında 4 oy fark oluşmuştu. Daha önce aday olacağı kulislerde konuşulan Av. Arif Yıldız'ın ise geri çekildiği öğrenildi. Baro Başkanlığı için Av. Şahin Evin'in de aday olduğu ve çalışmalara başladığı belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız