SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeniden Satışta..

A- A+ PAYLAŞ
 
Eskiden şehirlerarası otobüs terminali olarak hizmet veren, şimdilerde ise ilçelere giden minibüs ve otobüslerin kullandığı eski otogar alanı, yeniden satışa çıkarıldı. 
 
FİYAT DÜŞÜRÜLDÜ
 
Şifa Mahallesi'nde bulunan ve 10 bin 602 metrekare alana sahip olan yerin muhammen bedeli 21 Milyon 204 Bin TL olarak belirlendi. Eski Otogar alanının satışı için ihale 1 Kasım günü saat 15.00'te Belediye Encümen Salonu'nda yapılacak. 
 
ALICI ÇIKMAMIŞTI
 
Eski otogar alanı için daha önce yapılan ihalede, 26 milyon 505 bin TL muhammen bedel konulmuş, ihalenin 26 Nisan’da yapılacağı bildirilmişti. Ancak bu ihalede talipli çıkmayınca, ihalenin 10 Mayıs Salı Salı günü saat 15.00’te Belediye Encümen Salonu’nda yapılacağı açıklanmıştı.
 
Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın başkanlık ettiği encümenden oluşan ihale komisyonu 10 Mayıs günü salonda toplanmasına rağmen, şartnamesi de alınmayan ihaleye herhangi bir talipli çıkmadığı anlaşılınca, komisyon 20 dakika bekleyip dağılmıştı. 
 
38 YIL OTOGAR OLARAK HİZMET VERMİŞTİ
 
Söz konusu alan, 1960’lı yılların sonundan, Karakavak mevkiindeki mevcut otogarın açıldığı 1998 yılına kadar, Malatya’nın Şehirlerarası Otobüs Terminali olarak kullanılmış, bu tarihten sonra da bazı ilçeler ile köylerin minibüs ve otobüs şirketlerine tahsis edilmişti.
 
HABER : GÖRÜŞ GAZETESİ

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız