SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yenildik Ama..'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 3. Lig 5. Grup takımlarından Malatya Belediyespor'da, Siirtspor deplasmanında alınan 2-0'lık yenilgiye rağmen, teknik direktör Nihat Balan, oyuncuların performanslarından memnun olduğunu söyledi.

TFF 3. Lig 5. Grup'ta Hatayspor ve Batman Belediyespor maçlarında alınan galibiyetler sonrası lige iyi başlayan Malatya Belediyespor'da iyi oyuna rağmen, Siirtspor'a mağlup olmanın üzüntüsü yaşanıyor.

Malatya Belediyespor Teknik Direktörü Nihat Balan, "İlk yarıda oyunun üstünlüğünü elimizde bulunduruyorduk. Özellikle 30 dakika oyunun hakimiyken, bireysel hatadan bir gol yedik. İkinci yarıda da sahada topla çok oynayan ve pozisyon üreten bir takım vardı. Pozisyonlarda bulduk ama kontra ataktan ikinci golü yedik. Sahada oynadığımız futbol, skora yansımadı" dedi.

Saha dışı etkenlerinde maçın kaybedilmesinde rol oynadığını ileri süren Balan, "Bizim için çok önemli olan müsabakadan mağlup ayrıldık. Tabi hata yapınca maçı da kaybettik. Maçı kaybetmemizde saha dışı etkenlerde rol oynadı. Ama ben oyuncularımın sahadaki performanslarından son derece memnun kaldım. Kaybetmemize rağmen iyi oynadık. Bundan sonra önümüze bakacağız" diye konuştu.

Turuncu-yeşilli takım Siirtspor maçı sonrası ara vermeden Bingöl Belediyespor ile kendi sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Yeşiltepe Malatya Belediyesi Tesisleri'nde Siirtspor maçında forma giyen futbolcular hafif ter idmanı yaparken, yedekler topla çalışma yaptı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız