SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yenilenen Parkı İncelediler

0
Güncellendi - 2016-04-05 17:02:18
Yenilenen Parkı İncelediler
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Süleyman Kamçı ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yeniden düzenlenen Hürriyet (İsmetpaşa) parkında inceleme yaptılar.İnceleme gezisine AKP il Başkanı Hakan Kahtalı, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Arif Emecen, İl Müftüsü Ümit Çimen, ESOB Başkanı Şevket Keskin, ESKKK Başkanı Ali Evren, Meclis Üyeleri ile bazı daire başkanları katıldı.

Malatya Valisi Süleyman Kamçı, “Ülkemizin her tarafında her geçen gün birçok güzellikler oluyor. Malatya’mıza da her geçen gün yeni güzellikler ekleniyor. Bu parkımızın içerisinde çok güzel düzenleme ve peyzaj çalışmaları yapılmış. 200-300 kişinin aynı anda oturup çay-kahve içeceği, gölün karşısında çok güzel bir kafe yapılmış. Bu güzel parkı Malatya’mıza kazandıran Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum. Malatya’mıza hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, “Malatya’nın geçmişten gelen bir yeşil kimliği var. Bu kimliği daha yukarılara taşımak için çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Özellikle hemşehrilerimizin kullanabildiği yeşil alanları çoğaltma anlamında yaptığımız çalışmalardan bir tanesini Hürriyet Parkında başlattık. Burada güzel bir düzenleme ile hemşehrilerimizin gününü geçirebileceği, çocuklarımız için oyun parklarının olduğu, kütüphanesi, biyolojik göleti, kafeteryası ve lokantası ile çok güzel bir park oldu. Bu parkımızın özelliği merkezde olması, kent içerisinde nefes alacak çok güzel bir parkı hemşerilerimizin hizmetine kazındırmış olduk.

Ayrıca, Malatya’nın değişik bölgelerinde yaptığımız park çalışmaları ile birlikte 2-3 yıl içerisinde park sayımızı metraj olarak da standartlara uygun olarak artırmış olacağız” dedi.

Kaynak : Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • Huseyin (7 yıl önce)
    birde gidin kanalboyunu inceyin. Bir efsane nasil yok edilir gorun... betonboyu
    0
    0
    Yanıtla
  • emre (7 yıl önce)
    Önce sanat sokağında adamlarınıza işletmeleri verdiniz.. şimdide hürriyet parkında... burdaki işletmeleri kendi partili adamlarınıza neden veriyorsunuz... bunun hesabını vereceksiniz...
    0
    0
    Yanıtla
  • akdağ44 (7 yıl önce)
    Parkın bir kaç resmini koyunda Malatya dışında yaşayan Malatyalılar olarak bizde neler yapılmış nasıl olmuş görelim. Malatyaya çok çok daha büyük projeler lazım. Var olanı güzelleştirmek iyi güzelde yeni yeni yerler kazandırmak da lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • Tor (7 yıl önce)
    Ancak ya park ya yol çalışması yaparlar
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (7 yıl önce)
    altı üstü bi park bu kadar adam toplanmış neyi inceliyorlarsa yaptıkları bişey yokya bu çok fazla gelmiş olmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan Öztan (7 yıl önce)
    Alt tabanı küçük bir park.Uzun zaman çalışmanın sonunda nihayet bitirmişler.Her işimiz böyle en basit bir yenileme yada yatırım yıllar sürüyor.Malatya Lisesinde okurken boş derslerde gidip parkta top oynardık.Bu arada parkın resmi adı İSMETPAŞA parkı.Emeği geçenleri tebrik ederim.
    0
    0
    Yanıtla
  • can (7 yıl önce)
    AKP Fahrikayahan kaç yıldır tamirat,kernek bitmek bilmiyor kaç yıldır Hürriyet parkı bitmek bilmiyor allah başkana AKP Zaval vermesin durmak yok yolmaya tamiratlara devam
    0
    0
    Yanıtla
  • emrah (7 yıl önce)
    Sanki Disneyland yapıyorlar kaç yıldır bitiremedier gitti.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacı (7 yıl önce)
    Sn.Vali bey şakamı yapmış yoksa gerçekten dalga mı geçmiş belli olmuyor demiş ki "GÖLÜN karşısında çok güzel bir kafe yapılmış" benim bildiği hürriyet parkında bir GÖL yoktu vardı da biz mi görmedik.Yada havuzlara AKP Türkiyesin de artık GÖL mü diyeceğiz. Komedi bu olsa gerek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandas (7 yıl önce)
    Haydi simdi aynısını yeni nikah sarayının oraya da bekliyoruz.Agacı bol,göletli bir park...Peyzajı bitmeden hemen BÜYÜKŞEHİR yazısını topraga yazmakla olmaz bu işler. AZ BETON ,ÇOK ÇİMEN VE AGAC.. Zaten isciler 2 saat calısıyor 3 saat dinleniyor.Nasil bitecek proje merak ediyorum.Bitince nasıl olacak?Şu anda arka taraftaki cıkıs kapısının devamı olan gölgelikli yol projedeki gibi degil.Yönünü degistirmisler.Bakalım gorecez..Bu arada alacagınız yeni trambüsleri birazda inancları yönünde yasayan insanları da düsünerek dizayn ettirin.Ben tanımadigim bir karsı cinsle dizdize oturmak zorunda mıyım?Temsil ettiginiz partinin hassasiyetlerine uygun projeler gelistirin .Böyle düsünmek inanın cok zor degil.Yeter ki vizyonu genis danısmanlarınız olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nikah sarayının arkası için yeni beton projeler var. Üzgünüm hemşerim burada da sana yeşil haram.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandas (7 yıl önce)Zeki isimli kullanıcı yorumuna
    Zeki adlı hemsehrim yesili az yapan belediye artık kim olursa olsun bizden kırmızı kart görür.Aptal yerine koymasınlar kimseyi.Erdoganın hatırı olmasa su anki pozisyonlarını rüyalarında göremezlerdi.Bir taraftan YESİL KUŞAK PROJE diyecekler bir taraftan bildiklerini okuyacaklar öyle mi?Gecti artık o devirler...
    0
    0
    Yanıtla
  • Benim pek umudum yok, hesabımı ahirete bıraktım.
    0
    0
    Yanıtla
  • vatandaşşşş (7 yıl önce)Vatandas isimli kullanıcı yorumuna
    binme kardeşim ozaman özel şahsi arabanla git oda olmadı taksiyle git 30,000 ögrenci var herkeze ayrı ayrı otobüsmü tuttsunlar yapma yazık günahtır kul hakkına girme malatyamız gayet güzel ve yaşanacak bir il dir
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan Baykara (7 yıl önce)
    Parkı gerçekten hafta sonu gittiğimde çok beğendim. Çocuk parkıda dahil olmak üzere iyi düşünülmüş. Sorun kontrolsüzlük parkta ve çocuk oyun alanında kontrol yok gücü yeten faydalanıyor. Hafta içi okuldan kaçan gençlerin ve görgüsüz sevgililerin malatyanın imajını bozduğu bir yer olmuş. Yandaki okulun öğrencileri olumsuz görüntü oluşturuyor.
    0
    0
    Yanıtla